Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na prste jedne ruke bi se mogli prebrojati oni koji su prije rata krocili nogom u vijecnicu, a sada njom ispiru usta k'o zem zem vodom...
...sarajlije su ti kulturica, po defoltu...čim vidiš klix, odma se uvjeriš..."no papak" elita bosne ponosne...
@kraftwerk Sarajevo je ubijeno onog dana kada je dozvolilo da se stavljaju plakati "prvi dan Bajrama Ceca". E tog dana je ubijeno. I nisu problem Sandzaklije kao sto vi to tvrdite. Gdje god je bilo Sandzaklija tu Srpska noga nije krocila ;)
komso previse se kralo pa je zato trebalo 14 godina da se koja kinta prikupi
Sasa Puskin: Zeljko Komsic je jedan od simbola odvratne sadasnjosti.
Tako je Željko, a ti si simbol yebavanja u mozak pripadnika majorizirano- gospine stolnjak nacije, ili ti kraće kurvatića.
ti si zeljko simbol bosanske ljepote i pameti...i ako bog da opet ce te bosnjaci izglasati za hrvatskog presjednika :)
ti si zeljko simbol bosanske ljepote i pameti...i ako bog da opet ce te bosnjaci izglasati za hrvatskog presjednika :)
ŽIVJELA HANDŽAR DIVIZIJA
Licemjerstvo političara ogleda se i u činjenici da niko u kampanji o Vjećnici nije spomenuo tkz. INAT kuću, koja je nezaobilazna istina o početku gradnje ovog objekta.
Na otvorenju Vijecnice 90% podrumasa, pobjeglica i onih koji su bili djeca kad je ista zapaljena. Medju zvanicama je samo mali broj onih koji su istinski godinama branili ovaj grad. Njih ce se sjetiti i (obavezno) zvati, ako opet zagusti.
Zivahno i veselo izgleda i tvoj bankovni racun za tu demagogiju. Razocaro si me za sva vremena.
Viječnica je simbol vašeg sadašnjeg ulizivanja Zapadu (Austriji i Njemačkoj) koje su izazavale Prvi i drugi svjetski rat.Simbol Austrugarske vlasti, okupacije i ankeksije BiH Austrougarskoj,simbol vašeg retuširanja i pisanja neke nove istorije kojom bi se abolirale AU i Njemačka od svoje odgovornosti za svjetske ratove, simbol laži podmetanja gavrilu principu,simbol daljeg nerazujevanja i otvaranja novih političkih rana i svađđa i oko te činjenice u vezi sa Principom i Austrugarskom i ko je na čijoj strani?Očigledno da je vama Austrijanac držai, ulizujete mu se 8mislim na Incka) ali malo vam koristi od toga.Incko je slagao,nije poništio odluku o prebivalištu koju je objavio Dodik i srpska politika.Slagao vas Incko sada kao što vas lažu od 1992.godine da će vam pomagati a u stvari samo vas upropaštavaju, ali vi ste i suviše politički glupi, naivni pa ne vidite i ono što je očigledno.
Ipak džaba vam ulizivanje....U Beogradu Zapadanjaci tipa Miroslav Lajčak sasvim drugačije govore,nego u Sarajevu http://www.predsednik.rs/pres-centar/saopstenja/predsednik-nikolic-sa-miroslavom-lajcakom-0
prije rata nisiimo marke a sad si bogat ko i ja đe tu pravda za nas koji krademo još od prije rata
Šuti, cuo sam da su ti dijagnosticirali kravlje ludilo i parkinsonovu. Drž se nedaj se bit ce to abd okej, samo vjerodostojna i blagovremena terapija i ništa se ti ne sikiraj.
ok