Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sva postovanja g. predsjednice,kao sto je neko vec naveo ,steta sto nemas vise prostora za manevre,ali ja se duboko nadam da ce i to brzo doci.samo naprijed i ima nas puno koi smo za tebe
Postovanje
Tako i treba! Sve dok svi politicki duznosnici ne budu u stanju otici na stratista SVIH gradjana BiH - necemo ici dalje. Komsic kao i uvijek prednjaci.
I ZA MENE SI PRAVI CAR. I JA BI OTIŠLA ISTO I SVAKOJ NEDUŽNOJ ŽRTVI ODALA POČAST. ZA SVE TREBA PETLJA A TI JE IMAŠ. NEKA SI NAM ŽIV I ZDRAV PRETSJETNIČE.
Care, predsjednice. Veci si od svih ostalih vladara zaredom. Steta sto nemas vise prostora na vlasti. Imas potencijal za udruzenje i pomirbu, samo sto gradjani jos nisu spremni...