Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni moto SDA stranke u internim krugovima glasi ovako : MALO RADI, PUNO UKRADI I ALLAH CE TI DATI.
I budi milostiv pa reci "Allah vam se smilovao" ... .. A ne ja.
Idi bola gledaj SF serije, nemoj ti politiku komentarisati.
zeljko, sve je to tacno, ali de nam reci sta si ti KONKRETNO uradio u 20 godina ubleharenja u politici?
Supljira ko svi i drzi se vlasti...trunke nije drugaciji od ostale bagre
Zna se tačno da ze tebe i tvoje glasa preko 80% Bošnjaka. Hočeš lo o tome povesti računa ili ćeš na slijedeći izborima ugasiti svijtlo DF-u? Dosta je tvojih " drugova" koji se pentraju do pozicija u stranci i vlasti naravno. Svi su te na kraju ili izdali ili prodali! Sistem koji je sada u DF- prijeti da vas uruši do dna. Ove koji su izabrani, pokupiće stranke na vlasti - a šta ćeš ti na kraju? Naravno i dalje ćeš im vjerovati?!?!
komsic: vi ste stranka koji ce radit za srbiju, mi to znamo
Klizanje naniže nije samo odlika SDA i SBB-a uz svesrdnu pomoć Čovića. Da im Bakir i Fahro sve daju šta zatraže ( nikako nemože da shvati 90% Bošnjaka) ovih dana im se obija o glavu! Čović će njih obojicu odpratiti u zatvor na duže vrijeme. Nego Željko daj da se ljevica ujedini - ali nebi valjalo da DF tu bude prirepak! Tvoji najbliži saradnici nebi voljeli da do toga dođe i sve će uraditi da se ta stvar minira. Imaju takav nalog!
ovaj Komšić i slavo kukic pa nema većih izdajica u povjesti hrvatskoga naroda,gademi se
Vama su svi izdajice koji vam trehnu istinu u lice i pride dokažu da ste lažljivci i kradljivci!
Pa Komšiću dokle više? Nisi li ti potrošio Damira Marjanovića 2014, zbog obećanja Čoviću u Širokom Brijegu da mu nećeš suprostaviti iole jačeg protivkandidata? Nije te na to tjerao Bakir.
Željko se nada da bi sada mogao biti bošnjački član Predsjedništva, računa iskusan je , a i računa opet na glasove Bošnjaka
Mal, glup ali demagog - Želja K.
Nek prica ko sta hoce ovo je ljudina. Kako god se on licno kandiduje na iducim izborima moj glas ide njemu.
Komšiću bolan, smrdi ti haustor u kojem živiš, kao da tri mrtva psa imate u podrumu. Do neki dan si držao kućicu sa milicionerom i koristio sve benefite koje si mogao iako već dvije godine očima nisi vidio Predsjedništvo. I ti imaš nekome nešto da kažeš? Polupismeni neuspjeli jalijašu.
Svaka cast Komsicu jedini je problem ovdje sto istina nikog ne zanima a sto se tice Covica pa to je najveci lupinger i hostapler u BIH. Da ima pravne drzave on bi bio u zatvoru zajedno sa svima koje je instalirao u institucijama federacije jer je sa njima pljackao i opljackao sve sto je vrjedno u Mostaru, naravno ni ridji ne bi bolje prosao kao ni Fahro i Dodik, to je garnitura iznikla iz rata, ratni i poratni profiteri i drumski razbojnici koje samo lova interesuje.
Ti si posljednji koji možeš bilo šta iz političkog života u BiH komentarisati i govoriti. Ti si čovjek sa tim političkim stažom, najmanje uradio kao političar u zadnjih 100 godina (zapravo, nisi ništa uradio), znaš samo ponekad iz jazbine istrcati i dati neku bombasticnu izjavu protiv svog naroda da bi se dodvorio Bošnjacima - providan si i nije niko naivan TITICU mali.
utzuug
iztukjg
ne seri Zeljko smradu zeljan si i ti fotelje, cim si dobio glasove prvo sto si uradio je bila koalicija sa SDA...prema tome pusi sad kitu stranka ti je ko karina sve sami uhljupi zeljni vlasti da mogu nastaviti i eventualno mada tesko, nadvisiti SDA po kradji
Komšiću Jedeš Govna Vi Glasate za Četničkog Vojvodu Zar imaš obraza se pojaviti u javnosti izgubio si 53 Hiljade glasača zbog Podžića što ga Podržavaš