Komentari (414)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatni Ljiljane Bosna je uz tebe
Ja ne znam kakvu ti statistiku imas ali mi znamo sa gdje prestaje razum i logika tu pocinje srpska pamet tako da je suvisno sa vama i pricati
@TwitMelanija jeste, većinski srpsko stanovništvo. Ali nije Drvar srpski grad, Drvar je grad u BiH. Problem izjave ambasadora je impliciranje da će Drvar biti u Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zahvaljujuci ovoj retorici 20 godina uzima platu a ne radi apsolutno nista. Voli raja suplju.
A mora neko i ovo reći, dosta je bilo njihove propagande, uklonili su prefiks 'Bosanski' u imenima gradova kao sto su Brod i mnogi drugi gradovi, koji su nosili ta imena od postanka tih gradova. DOSTA
@akuzativ. A sta ako uzima, 20 godina se bori za BIH pa makar i verbalno, gospodine zasto ne pominjes gamad koji unistavaju BIH i njene narode, a opet uzimaju iste te pare, oni su legalni (vjerovatno si jedan od njih)!
Pokreni proceduru otkazivanja akreditacije kad si već se javio. Ma daj molim te Željko. Ništa šuplja, ispuhale su te fore davno. Vrati ga odakle je došao, pokaži da imaš znaš već šta.
BRAVO KOMŠIĆU!!!!
Je li Novi Pazar Bošnjački ili Srpski
Eto vam. Covica smeca neka vas on vodi u propast a stisno se za lovu a jarani mu leze po hagu a veliki hrvat fuj
Komsicu nauci tog celavca bogati malo ako gdje bude isao dalje da za bar osnovne stvari. Bravo presjednice. Komsicu
TUZITI ODMA !! KOJI SRPSKI ? NIJE IH BILO PRIJE RATA NI 98 posto ..VLASKA POSLA ! ZELJKO UZDANICE ..LJILJANE NAS (malo uvehli ) al si ko pišta.STA HOCE I HRVATI ..TUZITI ..za Peljeski most odma..KURAC KAD KOMSIC NESTA PORUCI SRBIMA NEMA TO LABAVO.ODMA ROVOVE KOPAJU .SLINO ZAJEBAN SVAKA CAST.
Jedan primjer,Kanjiza na sjeveru Srbije(Vojvodine) je Madzarski grad,,ako cemo suditi po broju naseljenosti st.Neko ce reci da je opstina,a ne grad,pa i Drvar se vodi kao opstina iliti opcina.
Persona non grata.
Komšiću, tvoj DF i ti ste sebe pokopali. Mani sada populističke priče, molimo te
Nijedan grad u BiH nije niti moze bito srpski.
Hahaha, cuj u Drvaru konzularna kancelarija (kontener)...jos jedna u nizu Planskih aktivnosti Smrdijske pretenzije na teritorij! Zivo me interesuje cemu ce ona sluziti! To ce biti istureno komandno mjesto (IKM) Duduka iz BL, za tzv. Zajednicu srpskih opstina u Federaciji! Novo razgradjivanje entiteta FBIH! Pokrovitelj Smrdija! Gospodo iz Smrdije ako ste toliko prijateljski opredjeljeni da pomognete srpskom zivlju u Drvaru sto to ne otvoriste kakvu frabriku da ti ljudi rade! Sram vas bilo!
kad se nema šta drugo ponuditi udri muški po naci ili odgovori narod to voli
Tako se reaguje,a ne kao Bakir....jedno misli,drugo kaže,treće uradi.
źeljko je normalan čovjek i razmišlja normalno sarajevsko dijete zato ne valja komadima iz Srbije iHercegovine uvjek će imati podršku Bošnjačkog korpusa jer VOLI BOSNU
U normalnoj državi za ovakvu izjavu se persona non grate jer ambasador države srbije diplomata a ne profesor historije nek predavanja drži Čović Miletić ali u Srbiji pa Srbi nemaju prijatelja na balkanu