Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci za takvu DOKAZANU LJUDSKU VELICINU, jednostavno COVJEK koji je dokazao mnogo puta PRINCIPIJELONOST, ODLUCNOST, POSTENJE, PATRIOTIZAM... jedan je nas gosp. Zeljko Komsic.
Gospodo " CRVENI " ima da POPLAVITE nakon izbora u 2014.god. Vi mozete samo doziviti pad POPULARNOSTI, Vase je odbrojano, te ce te plaltiti za Vase politicke gafove, Vam je sve blizi SUICID.
opet dobih proljev ... moderacijo, oprezno sa postavljenjem Sejdinih slika, izazivaju zelucane teskoce kod citalaca !
whua cuj ne zna sta hoce?zna on dobre hoce vas sdp ovce da posalje u mjesne zajednice!unistice vas necete preci izborni prag!
ta ce invalid
Hvala malim đogama, šagoljima i bakirima sa klixa na brisanju komentara koji se ne uklapaju u politiku Komšića i Zlajogua, a koja je ista - etnički čista, muslimansko.poturička BiH.
@ CRVENI KMERI KOMŠIĆ JE ČOVJEK BEZ KOJEGA VI NE BI OSVOJILI NI 5 % GLASOVA NA PROŠLIM IZBORIMA, A DA JE TO TAKO UVJERIT ĆE TE SE NA SLIJEDEĆIM IZBORIMA. IZVINJAVAM SE NAPISAO SAM 5 %, MISLIO SAM NA 3%.
COVJEK KOJI NEZNA STA HOCE!!! A ZNA DA JE NAJBOLJE DA SE VRATI ONIMA KOJI SU GA STVORILI...
JE UŽIVANJE KAD SE CRVENI KMERI POČNU MEĐUSOBNO RAZRAČUNAVATI ...JEST DA SU MALO IZGUBLJENI JER NEMA DIREKTIVE IZ CENTRALE DA L' LIKE ILI DISLIKE AL MI NORMALNI UŽIVAMO ...VIDIMO SE 2014 :-))
Mozes jos malo Komsicu, vidjet cemo te za dvije godine....
Moj Komsicu,izdajnice,sta si mogao uraditi da si ostao u pravoj stranci..ali vidjecemo moj Komsicu 2014
COVJEK KOJI NEZNA STA HOCE!!!