Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Komsic je donekle i aktivan kao član predsjedništva. A od Dzaferovica ni traga ni glasa, čovjek poslije izbora u zemlju propo...
@RazumaGlas Željko jedini nešto radi...
Ma Sefik je postavljen samo da prođu 4 godine, pa da se Bakir opet kandiduje. Lik je slunto teški, bez Bakirove naredbe ni u halu ne smije.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
udri komsicu
nek svaki kanton posalje policiju na granice i nek jos FUP podeblja...ako Dodik ne dadne saglasnost za OS da stite granice sto im je i posao ! A onda RS i FBiH nek se snalaze ko kako zna
sarajka Ovo je previse od ove seljancurine.
Željko Sluto Komšić prvi, a što se mene tiče i zadnji. Čestitke za prošlost i iskazanu ljubav prema domovini, al brate, nisi se snašao u sadašnjosti.
@AlkoholJeZlo Mozda je ovaj Komsic i mislio nesto mjenjati u ovoj zemlji , ali kada procitam komentare, pocinjem ga razumjevati. Samo izjavi neku recenicu ovim nasim debilima i odmah ti vjeruju.Reci im da ces za drzavu pjeske na Mars otici - vjeruju ti. Da ces zaposliti 100.000 ljudi-vjeruju ti. Da ce jesti zlatnim kasikama, da ce uci u Nato, EU, NBA, FIFU, UEFU ....sve ti vjeruju. A onda ih ghuzi kako hoces. E to je i Zeljko skontao.....i onda zbog griznje savjesti, mlatne lozu i ....
On jedini reaguje odmah dok se drugi paze. On jedini nema oraha u dzepu. Ostalima ovakvo tuzilastvo i pravosudje i te kako odgovara. Svi su potkovani i rade za politiku. Jedino se ovaj Telgitija uhvatio na udicu, ali tip je principjelno benigan, Pokusao da pogura predmet a nije znao da su drugi potkovani u smislu da predmet ne smije vidjeti svijetlo dana. Zato ce platiti funkcijom.
Op trt gevezen zajn.....
wow predsjednik je nešto reko
Ovo je PROTEKTORAT to još nekima nije jasno.
Gospodin Zeljko Komsic, predsjednik svih gradjana BiH!!
Sve je to na nivou mahoale ili kafane, rekla,kazala, nikakvih konkretnih poteza ka pobošljanju stanju u društvu, uključujući i pravosudje. Sejdo Komšić najveeća je pogreška bošnjačke politike.
Udri Zeljko po bagri trag im se zatro!
U pravosudje treba dovesti nove ljude koji, jednom kad dodju do posla, treba da izguraju ove oportuniste sto su pogrijesili profesiju. Neka se prekvalifikuju ili idu u okolne zemlje kako vec rade za njih.
Sustina hajke na sudstvo, koju predvodi i ovaj klosar, je da se ono stavi u sluzbu dnevne politike, pa da mogu da optuzuju i hapse politicke protivnike.
@SimeonDrugi Ja bih rekao obratno.Da razvali sadasnje sudstvo i da napravi novo koje ce obavljati posao za koji je placeno.
Meni je pravo godra sto im objavljujete slike! 😂
I Tito je bio cuger. Samo naprijed Komšiću
@ToniSplico “Predstavnih iz reda hrvata” Jedini predstavnih vam je uzp-ovac srbin covic
Svaka cast Komsicu, da je u predsjednistvo bio izabran Denis Becirovic siguran sam da bi bili jos uspjesniji, aktivniji, onaj Dzafergaic je karikatura od covjeka, zaluta u predsjednistvo, od njega nema nikakve nafake niti ce je bit...