Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači bilo koji Hrvat ako ima i najmanju podršku i druga dva ili tri naroda se nemože kandidirati.NEPROVODIVO. Budući predsjednik Bosne i Hercegovine je Željko Komšić !!!!
ne mogu reci da sam hrvat kad nisam,,da zivim u Lipoj Našoj onda bih bio Hrvat,,ali kako zivim u Sarajevu tj. Bosni i Hercegovini onda sam Katolik iz Bosne i Hercegovine,,ili ti ga Bosanac i Hercegovac katoličke vjeroispovjesti...
@coxrox sta je bosnjo sto si se razgalamio? ti Hrvat? \"a sam Katolik iz Centra Sarajeva,,i naravno glasat cu za Komsica,,zaista mi nije jasno kako Katolici iz BiH glasat za HDZ BiH i HDZ 1990 kada su oni najvise krivi za raseljavanje naseg naroda\" koji je to tvoj narod?? vidim da se deklarises kao katolik, sramota te reci da si hrvat.
Svi se ko djeca ponašate. Ja sa 20 godina izgleda da sam bolje obrazovan i kulturniji od vas. Da li stvarno imate preko 30-40 godina, itd? Kakvi su vam to mozgovi puni mržnje i gluposti? Zar ste tako patetični? Čovjek je veoma dobar kandidat, realan. Gleda čovjeka kao čovjeka. Što se tiče tog vječitog govora kako je naštetio jednom narodu, možete navesti gdje i kada i šta je uradio to protiv Hrvata u BiH? Sve dok se bude gledalo ko je ko, odakle je ko, ova zemlja nikad neće funkcionirat. Ne čudi me zašto se i raspada i nema šta za jesti. Krivite politiku, a svi ste vi isti potpuno. Pozdrav za 2-3 razumne osobe ovdje.
@Amerikanca Hajde na www.bihdijaspora.com ili tamo sve pise. Moras imati vazeci pasos bih ili cips licnu kartu bih ili vazecu dozvolu bih isto tako hajde na http://www.izbori.ba/ za vise info
Pa nije Zeljko ono dugacko skutorsko govno Covic,kojeg je za usi uzeo onaj krmak iz laktasa.Covic je podanicko govno koji je svoju politiku otkrio zajedno sa onim gargamelom tihicem.Njima dvojici je kraj blizu i poslije oktobra ce preci kod krmka u laktase,u njegovu fasisticku stranku.Ali bogu fala Zeljko i Haris ce opet biti clanovi predsjednistva,a Lagumdzija bi trebao da se ukljuci zajedno sa ovom dvojicom,i danapravimo pravu politicku strukturu,koja ce odvesti bih ka eu,a izgurati i unistiti izdajnike.Zivio Zeljko.
Joj nek se i ovo desilo. Komšić ce da bude uzabran velikom vecinom glasova. On je pravio Bosanac i Hercegovac a mnogim bolesnicima u ovoj drzavi to smeta. Neka svako bira koga hoce niko vam ne brani. Naprijed predsjedniče !
...sta Vam toliko smeta G-din Komšić,,dragi moji Katolici iz BiH,,ako Vam smeta sto muslimani biraju hrvatskog clana Predsjednistva ko Vama brani da izaberete bošnjačkog člana Predsjednistva,,naprijed SDP,,naprijed Zeljko
Ovaj put svi Bosnjaci su za Zeljka, samo da nisu ova aktuelna lopovska krmad
Ja sam musliman naravno.......i samo vam ovo mogu reci vi sto bi da se djelite na stada sutra da se bira samo jedan predsjednik nase drage BiH ja bi izmedzu svih ovih nasih bosnjackih politicara i Komsica........opet glasao za Komsica !!!!!!
Moj glas ide za Zeljka, a mislim i moje porodice,drag i dobar covijek!
ja sam Katolik iz Centra Sarajeva,,i naravno glasat cu za Komsica,,zaista mi nije jasno kako Katolici iz BiH glasat za HDZ BiH i HDZ 1990 kada su oni najvise krivi za raseljavanje naseg naroda,,ovaj covjek je zaista pravi Gospodin,,i nadamo se njegovoj pobjedi,,pa kada ce Vam dragi BH Katolici doci iz guzice u glavu da su Covic i Ljubic samo izdajnici ...
Kod SDP-a, kao i obično- jednoglasno, tj. monotono.
E, kamo srece za ovu zemlju kad bi i ostala dva clana predsjednistva imala tako siroke i normalne poglede na BiH, nazalost po svemu sudeci morace da sjedi skupa sa majmunima i naci sovnistima!
nema sanse da mi prodje najnormalniji komentar bez truna uvrede ali izgleda samo zato sto ne podrzavam ovog covjeka koji kao treba da zastupa nas Hrvate. neka vam je na cast sarajevo -x com hrvati U PAMEEET !!!!!!!!!!!!