Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto su se nasli Hanka i Zeljko ista su to sve g.ovna
Gledam slike i tražim nove face, mlade ljude, međutim sve same istošene i starije osobe. Bilo je priče prvo da te osnovačka biti u Zetri, zatim u Skenderiji, zatim u Domu mladih i spadoše sad na Unitic i salu koja prima 200 ljudi. E Željko a SDP ti je sve dao.
jao, koji broj lajkova, samo da mi je znati kako to postizete, i obavezno prvi je negativan komentar s brdom lajkova...preocito
Nije se rodio ko je narodu ugodio! Jedni ce vikati da ne valja jer su pripadnici neke druge stranke, a drugi ce davati podrsku jer vjeruju ovom covjeku. Ovo je zadnja nada! Ako ni od ovog nista, bjezite ljudi!!
Idite u Njemačku ,dok još možete i dok ste mladi.Zemlja će se raspasti za 5-6 godina a onda sve i da hoćete nećete moći.
Šta hoće ovaj Željko više?? Dosadan je!
Samo ne primaj u stranku ove sto sad napustaju SDP i SBB i imas moju podrsku, to su prodane duse isprana mozga i samo ce stetu stranci napraviti
Glasajte za nas !
Mene samo zanima ko je platio ovu predstavu i kome će Komšić morati otplaćivati dugove kad i ako dođe na vlast???
Ma samo nek je novo bolje i to probati nego glasove davat istim lopovima koji provjereno djavolu nevaljuju cim su nas do ove tacke doveli prvi cu se uclaniti u Komsicevu stranku ako neko moze nek ostavi neki kontakt ili kako vec to ide posto nisam upucen,Unaprijed hvala,sda,sdp i ostali svoje glupe komentare i lidere zadrzite za sebe ako su vam dobri vodite ih kuci nama obicnim gradjanima netrebaju majmuni vec nesto novo i drugacije pa se bar mozemo nadati da ce biti bolje
Radnici GRASA Komšić podržava Vladu koja vas maltretira jer njegov ministar sjedi u toj Vladi, a Hankin glas u SKS je presudan za povjerenje toj Vladi.
Najiskrenije sam mislio da je ovaj Komšić svjetlo na kraju tunela u BIH, ali njegovo preveliko slaganje sa SDA u zadnje vrijeme me baca u sumnju da je i on još jedan od smutljivaca, koji su istureni od SDA, kako bi narod sludio, a SDA do kijametskog dana ostala na vlasti.Vrijeme je pred nama, nadam se da nisam u pravu, ali... A dokaz njegove blizine sa SDA vidim u potezima Hanke Vajzović, koja je uz Komšića, a glasala je za vitalni nacion.intres u Domu naroda kod izglasavanja nepovjerenja federalnoj vladi, te u rušenju SDP vlade u KS i instaliranju Zeljkovičeve i Bubicine SDA-SDU vlade, za koju vidimo koliko je sposobna...
jedan kandidat za predsjednika i to ti je demokracija..
Aferim predsjednice !
"fokusirana za zaštitu temeljnih sloboda, republikansko uređenje, vladavinu prava, afirmaciju antifašizma, zaštitu prava nacionalnih manjina" Ovo kao da je prepisano iz pamfleta bilo koje stranke..
nek mi se javi ovaj sdp .ovac sto ima scriptu za lajkove da mi objasni kako to radi!castim :)))
@fazla hvala ti sto me tjesis ali ipak se sikiram :( plasim se da ce sdp ipak nestati!
Ma crknite zavidnici ! Eto bili su i ti vaši pa šta su uradili, samo su još više opuhali državne račune i ništa više ! Idite kod Bakira i Lagumdžije *** vas oni !