Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovaj klosar otisao se poklonit hrvatskim zrtvama u Krizancevom, Grabovici, Trusini koji su raskomodani od strane te iste Armije kojoj je kicma bila mudzahedini sa bliskog istoka...Sejdo trebas biti uhicen cim prijedjes na sveto hrvatsko tlo.
Prvi koji su u BiH stali protiv velikosrpske agresije je bio HVO i formacije HOS-a. Poslje pada mjesta Ravno Alija kaze „ to nije naš rat“. Poslje toga predaje obranu Mostar-a u ruke HVO-a, koji je pun današnjih Bošnjaka..... i sad ti kazeš ABiH jedina legitimna vojska??? I to ko fol ka hrvatski član predjedništva? Koja smijurija od čovjeka, i još veća smijurija od drzave gdje vake izjave padaju na plodno tlo....
Zasto Sefik Dzaferovic ne najavi najvecu smotru ARBIH ili na ovom obiljezavanju ARBIH zasto nisu pozvali preko 5 hiljada vojnika minimalno da se pokaze otpor RS-u i da vide da smo spremni na sve. Ali njima je sad najveca briga kako odabrati sebi pozicije.
Steta sto u predsjednistvu ne sjede zajedno mirsad hadzikadic, zeljko komsic i obren petrovic. Osim sto bi uz njih trojicu zemlja imala sansu za napredak njih trojica bi bila i pokazatelj da je narod postao normalan i zeljan napretka.
Zlatni ljiljan Komsic i prof.dr. Mirsad Hadzikadic su jedini normalni ljudi u politici koji se s ledja naroda nisu bogatili. Svi su u ratu ili poslije ulaskom u politiku stekli firme, kuce, stanove i milione osim njih. Da je i ostali narod u Bosni normalan nacionalisticka krmad kojoj je bitan samo vlastiti interes sada ne bi bila na vlasti.
Četnička mašinerija je na ovom klixu jača i žešća nego na krmećoj rtrs-u.
Neznam zašto mnogi Bošnjaci ignoriraju činjenice , nesretni i nepotrebni hrvatsko-bošnjački sukob 1993. koji je najviše išao na ruku Srbima je drugo pa i Bošnjaci su se međusobno borili u Cazinskoj krajini ali u ključnoj 1992. da nije bilo HVO i HOS u kojima su bili i brojni Bošnjaci ili da Hrvati nisu izašli na referendum pa što bi onda bilo od BIH neka mi mudraci odgovore ?
Bravo KOMSICU BOG TI DAO LIJEPO ZDRAVLJE
Da se Hrvati nisu samoorganizirali dok je Alija još govorio da to nije "naš" rat i čekali da on osnuje ABIH i pouzdavao se u JNA koja je već napala Hrvate u Ravnom na putu prema Dubrovniku , pa ajmo realno zamisliti što bi se onda desilo , dakle HVO i HOS su bili nužnost i na braniku BIH kad je bilo najpotrebnije .
hvo i hos su formirani da napadnu na svoju drzavu , o kakvoj ti odbrani pricas, ARBiH je jedina vojska koja je branila ovu drzavu od takvih zlocinaca. UZP
ZLATNI LJILJAN!!!
Tako je Zlatni Ljiljane! Svi osim ARBiH su u Hagu, leže za slične zločine nad civilima, a neki su se odlučili za zdravice cijanidom, u onoga što su drugima radili.
@Ravija ...u duhu onoga što su drugima radili.
BOG, BOSNA I BOSNJACI
E bas ste bili legalni i legitimni. Jedina legalna i legitimna je bila JNA. Sve sto je poslije nje ovde nastalo je obicni kuri krivac
Zeljko 🇧🇦😍❤️
Komšiću, koji je tvoj program čovječe?
Haha jest legalna u tvom crtanom filmu,al navlaci talibane,sad su u oblacima,primili su dozu adrenalina,lete,lete.
ne bi on ni znao kad je dan armije da nije vidio poruku navijaca sarajeva :)