Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bile su im male pa su povecali .. fuj smradovi pogani i narod sto trpi sve ovo
Neka samo povecavajte udri po sirotinji samo nek se srbuje makar hljeba nemali hahaha
Povecali plate za 30 KM, hahaha, kakva je to bijeda tamo?
Pa tako brate, ne moze se od ove crkavice kraj sa krajem sastaviti.
Koji jad.... A Željeznice i Rafinerija im grcaju u dugovima teškim skoro milijardu KM. Jedino im ostalo da kradu pare od akciza i PDV-a, al ni to neće dugo... Baš mi je drago što je Mile na vlasti tamo. Što se duže zadrži, prije će ih uništiti !!.
Ne znam zašto ovako negativni komentari. Pa šta mislite da je njima lako s 5000KM mjesečno..haa? Stvarno niste fer, pa i oni su ljudi i oni moraju djecu poslat na Maldive da se brćkaju. Stvarno ne razumijem.
Guma za njegovog audija košta 500 maraka, a za tvog golfa 50. Ti da odeš u Neum i vratiš se treba ti 200 maraka, a njemu da ode na Maldive treba 2000 KM. Znači ti imaš manje troškove i manje ti treba. Zato njemu treba plaća 5000 maraka, a tebi je dosta i 500. ;)
ako necete makar za 100-200 povecati nemojte nikako ...
I vo vam je "prava vijest", jadna nam majka s ovakvim portalima
"Drzava" sa 3 predsjednika, tri naroda ne samo po nacionalnosti nego po vjeri i to jos svako u svom kutu "drzave"... To nazivat drzavom je isto kao i nazivati Sarajevo metropolom u 21 stoljeću
@zasarajevo 😂😂 ne znas ti sta znaci metropola! Obrazuj se, izadi iz konzervata - prosiri vidike
Pa zar je bilo potrebe za povecanjem?Kako vas nije sramota...
Konjoglava može vreću zobi kupit za tih 30 KM na stočnoj pijaci.To je njoj dovoljno za cio mjesec.
Aferim, ali malo je 30
Željki samo za depilaciju treba sto maraka.