Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da si ti sljedeca dama iz filma Malena, kako ces jos malo pasti na koljena i cekat mnogo debelih sendvica da sazvaces , cim se narod probudi, a vjeruj budi se!
@DjiberSaPlanine Pa imali su saradnju sa MUP-om kantona Sarajevo.
@Jollyjoker Da se podsjetimo: Dva savjetnika joj plaća Velika Britanija! Kao i federalnom premijeru i predsjedavajućem Savjetu ministara. Ne biraju se ta tri premijera direktno na izborima, nego se postave...ko ih postavlja??? Da nije slučajno kao sa akcizama, stranci odrede kako njima odgovara?!
Ima li iko da objasni ovom zeljki da nije dovoljno biti na putu nego da se treba i kretati naprijed.
E da ti nisi to sada obečala mi bismo se siti isekirali
Vrati konju glavu👍👍👍
stavio bi ga ja nasoj zeljki
Je li ovo opredjeljenje SNSD za ostanak na evropskom putu, očito da se okrenete na pogrešnu stranu kada misliet o Evropi http://vijesti.ba/clanak/391378/djecaci-iz-srbije-i-rs-obucavaju-se-u-ruskim-vojnim-kampovima
HA HA HA HA HA HA
Nema potrebe za brigom. Uveliko smo mi na tom putu ;)
jeste, jucer kod zenice, dans na nekom drugom putu i tako dalje i tako blize. nece BH na zalost zbog ovakvih debila nikada u EU
Kad sam vidio sliku kontam da je clanak o izboru mis universe kad jok...
Hajte svi u Srbiju, pa dalje u EU…
@dibbidus Nije ona Srpkinja, više naginje Hrvatskoj.
@Pixy …Tudjmanova vanbracna?
Jaooo žene. Using Tapatalk with my Samsung Galaxy S9
Zeljko,vodis li aktivnosti zeljko?
ovaj lik kao sef joj kile, uvijek ista prica konfrontacija, ko oni hoce a nece Sarajevo, ili uvijek krivo SA a oni su nevini, dok mlate novce iz budjeta i fondova i prebacuju u druge zemlje.
o gdje si zelja ,sto ne vratis konju glavu ;D
ma vi ste unistili svoj narod zarad pozicija isto kao sto ga je sda unistila zbog postalvjanja losih kadrova...
Srbi su evropljani koliko i Mongoli. poz iz HR
Yebbali te svih 7 Snježaninih patuljaka nije valjda da nam želiš reći da ste ti i Duduk nešto korisno uradili u manjem entitetu . . .???
@Bershka . . . . A šta ti radiš ovdje spodobo kretenska . . . upropasti mi post ... ? ? ?