Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehehe, e moji Bosanski srbi. Srbi ovo, srbi ono, srbi odvajanje, srbi spajanje, srbi jadni. Zar do sada niste shvatili da je sve radi ovakvih političara ste izmanipulisani do jaja. Kada pobijede na izborima oni slave uz šampanjac i Dodik pjeva nije bolan radi vas srba, nego radi svoje guzice u udobnoj stolici u predsjedničkoj palati. A vi srbi samo vičite na nacionalnoj osnovi. Da smo svi pametni da ih premlatimo cijelu BH političku administraciju pa neka onda lete ako mogu!
Mislis, da mi svi trebamo dovesti na vlast istinske nacionaliste? One sto nisu tu da kradu nego one koji bas istinski mrze druge narode. Nije do politicara nego do nas. Jos je dobro dok biramo lopove.
Dok se mi karamo po vjerskoj i nacionalnoj osnovi ovi nam politicari svrsavaju po faci. Koja smo mi stoka...
Ima se moze se. Narode crkni kada te svaka susa pravi budalom.
Hajd ba Željka libo te racku......
Zeljkane sto si iso prepadati raju na moru😂😂😂
Tako je to kod naroda koji je spreman da korenje jede.
Letio bi i Fadil vladinim avionom u Tursku na Crno more na ljetovanje, da ga Vlada Federacije ima, a nema ga, jer smo mi dugo bili na humanitarnoj, pa sad sve kontaju da će nam Turska pokloniti neki polovan, makar da se falimo da ga imamo.
samo je željela da se vine put visina
Je*e Željko, ne vadi!
Šta je ???!!!...Šta ste zinuli...???!!... Ne igra mečka.
Ove godine je uštedila na papcima pa se ima za goriva...
Gospođa.
Tako nama i treba.samo nek trose.
ne dajte se bošnje na propagandu "medija"... ne navodi se izvor... pogledajte idiotskog nadnaslova "mediji" kixovih novinara!! ...vodi se spec. hibridni rat protiv b-h, u režiji stranih obavještajnih službi (jenkiji su glavni organizatori), maksimiziranje različitosti do tačke manipulisanja, na jednoj strani islam na drugoj kršćanstvo... bošnje, posebno ove na allahovom putu, hladna glava, mir u srcu, pažnja za komšije (ne za arape)...
dasta ce!
Šta je ???!!!...Šta ste zinuli...???!!... Ne igra mečka.
Lijepo se snašla, fino se udala, u dobru se stranku upisala. Njena nafaka.