Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Rusiji ukinu i Drvosjeci ce!
Droljo sa petlje više si zarađivala kad si se jebavala sa vojnicima u bunkerima nego sada u politici.
Realno je da ti vise sjases s nasih grbaca i ti i tvoj drugic Dodo uzmete se pod rukicu i nestanete.Ista ste sorta i crknite skupa!!!!
Ona razgovarala sa visokopoziciniranim republikancima 😂😂😂😂
Sasvim realna očekivanja. Te sankcije su ionako totalno besmislene. Dodik će ionako brzo u zatvor, pa čemu onda zabrana ulaska u Ameriku kad neće moći ni do Laktaša?
Kako prostata nakon operacije?
Jest gadna ko 93..
Da je tekst bio malo duži završio bi sa realnom mogućnošću da MMF posudi novac od manjeg entiteta.
za ove pinokio je amater
Ruzna ko pendrek..
Aha, evo sad će oni to odmah kad ti kažeš. :D
U kojem svijetu ovaj željko cvijanović živi?! Pa taj njegov dodick bitan je k'o prošlogodišnje slupano jaje, puno salmonele.
.........premijerka RS-a je navela da je iskoristila svaku priliku da u SAD razgovara sa visokopozicioniranim ljudima iz Republikanske partije, koja je došla na vlast. Vjerujeli ko u ovo?'?????
vjeruju njegovi slamojedi
Koje gluposti valjuta gospoja , za svaki normalan narod napad na sopstvenu inteligenciju. Kaze vratili vise novca nego su posudili? Koji je razlog posudjivanja u opste ako imas da vratis veci iznos od posudjenog? Ovo su izjave koje voli da slusa genocidni narod sa kompleksom Turske vladavine. Zasto vjerovati svojim ocima kad mozes.vjerovati ovakvim politickim gromadama....
od ODLAZECE ADMINISTRACIJE ne jedi govna kada znas da ce godine proci prije nogo to se desi
Ja vidim 2 načina kako se može izaći iz situacije u koju je zapala država, hapšenja ili da vam narod sudi . Čuj federacija joj kriva što u rs neće dobiti pemzije i pomoč za poljoprivredu.. halo zemlja zove željku/ uskoro se treba poćeti sijati.. dje su sadnice..
@kormiral To je plan za smirivanje genocidnog puka u rs-u na proljece kad im se stomaci izvrnu naopako od gladi
daj ba skloni tu baburu papanko sta se ti tigla kurvo smrdljiva...idi muzi krave i guzi se na sjenu