Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necemo mi iz rs-a u EU ali hocemo pare iz EU
@OsmanIztarcina ...nato je dobra stvar za srbe jer nato jedini kontrolise i disciplinuje muslimane koji atakuju na srbe...ali to i dalje ne znaci da bi srbi trbali ici ubijati tamo nekog irana ili pakistanca....to je daleko od nas i nemamo namjeru biti clanovi takvog saveza....
@OsmanIztarcina Ne mogu vjerovati da se neko zaista nada da će Republika Srpska potpisati bilo šta za NATO. Priča o saradnji je floskula jer RS nema vojsku koju smatra svojom i njih to uopšte ne zanima osim da stopiraju put. A ako za neku obavezu postoji zakonska dužnost a naknadno na bilo koji način sporazumima oni to ublažavaju i mijenjaju, znači da smo sve dalje od NATOa a ne sve bliže
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko ima i milimetra inteligencije zna i vidi da BiH mora u Nato i u EU. To je put kojim se drzava kretala, krece i kretat ce se i ubuduce. Sve ostale price koje su ovi likovi iz genocidne tvorevine pricali, su price za naivne serbe zeljne cetnicluka.
Ko je predsjednik federacije???? Hebala vam koza mater.
Vidi zeljko obrijo brkove napokon, jedva ga prepozna.
It koje pećine je ova izišla?
Jelde ne spori !?
Moj stri Viromir pokojni imo konja funtasa pa uvijekuz izobalu Korak naprijed a 3 nazad a komsia Nedo rece jebiga Vito pametniji popusca ,godinu dana nisu se pozdravljali.
Koji još vojni savez postoji u svijetu osim NATO ??? Zna li neko !?
NATO put jes najbolji za sve. Time se hitno obuzdavaju svi nacionalizmi i uvedi disciplina u politickom zivotu. Cetnici, ustase i vehabije ne bi smjeli prdnut. Trenutne politike to dobro znaju zato se toga i boje neki jasno neki skriveno.
Zijo036 Ebo li te vehabija u gu.icu beskicmenjacku. Pa gdje su ta groblja sto si vehabije pobile mamlaze iskompleksirani?
Pali su pod begovsku čizmu ;)
Koliko Srbi mrze NATO najbolje se vidi na autobuskoj stanici Banja Luka. Hametice bjeze Putinu!
Željko, opasan lik!
Sa NATO-om nema saradnje ...slušaj šta ti narede i izvršavaj, ako si na poziciji biće ti dobro u komandi a pješadija će na prvu liniju.
NAJtragicnije da je ova nakaza Krkansko - Dzikansak u elementu ljepsa i pametnija od Sebilje Izetbegovic nekad smo to zvali New Primitivs sad vise to nema ni imena ni nadimka VOZdra !!!
MA DOGOVOR IZETBEGOVIC COVIC DODIK, JE ODAVNO U KAFANI RIJESEN, OVO JE SAMO FARSA ZA NAROD
@galaxygalaxy ...jaro..vi bosnajci jos uvjek ne shvatate da vam je dodik suknuo do grla...jedini srbski cilj je da vlast na nivou bih ne funkcionise ili da bude sto slabija...zato je dodik namamio bakira koji je upao u klopku...on uslovljava nato..srbi nece nato..znaci nema vlasti....nema nikakve farse vec bi bosnje ste totalni debiuli za politiku....:)
Stvarno zavidim donekle ovim političarima, svaki dan kao čarape promjenit mišljenje i imati i dalje redovno podršku 50, 60 posto poremećenog biračkog tijela... nikakve odgovornosti, nikakvih pravila, nikakvog morala a para kapa li kapa, 4,5 generacija budućih se osiguralo... žalio sam nekad sirotinju.. sad vidim da su sirotinja s razlogom.