Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djikani se vesele sto je odbijen zahtjev za ponavljanje tuzbe protiv Smrdije, dok Tuzilastvo BIH polahko ali sigurno sredjuje ovaj otpad koji vodi svoje ovcice u republici šumskoj... dodice ti si sljedeci ne sikiraj se , ides ti u Zenicu vrlo brzo
glup si ko mujo iz vica...
@dezintegrator evo ga , prvi djikan pronadjen, glasao za dodika, zivi u selu nema asfalta, selo od najblizeg "grada" udaljeno 40 kilometara, makadamom idu do skole...
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Tolike milione obrcu a nije mogla do plasticara da svrati, mislim stvarno sramota..
ide prilog na PTSPU na ranije ugovorenom mjestu, donji ulaz u tužilaštvo da se izbjegnu "federalni novinari" i svi drugi znatiželjni... daje željko izjavu a u pozadini ezan, pred džumu... ašćare u vakat da srbi čuju kakva je patnja biti srbin u sarajevu...i u kakvu je žrtvu jadni željko morao podnijeti dolazeć' u sarajevo, balijsko zbog izjave povodom legitimnog refernduma koji je koštao tričavih milion i po para.. šta je to za baju...
Sad će biti selfie ispred tužilaštva , ovdje je ispitivana premijerka RS-a.
Za RS je Sarajevo glavi grad drzave
CUJ ISPITANA, STA SE IMA TU ISPITIVATI, PA IMAJU SVE NA VIDEO ZAPISIMA, HAPSI GA!
Joj spodobe sta je ovo ccc sta ti dodje Fiona od Shreka?
Ja samo znam da dodik ima problema s ledjima kako se ona probila u premijerku..ne moze joj krmak nista
ovu zenu cak nisam prepoznao na prvom pogledu jer inace ima ljut pogled.
Sinjor ja ne znam da ona ima tu stvarku za koju tvrdis da je boli sem da si se licno uvjerio dok te je j......a
Željka Cvijanović ispitana u Tužilaštvu BiH zbog referenduma u RS-u A zato je i odbijen zahtjev za reviziju tuzbe protiv SVrbije , kako kazu politicka odluka , revizija odbijena da Zeljka dodje u Seher na ispitivanje ;))).
Gdje će Željka u prtivor, u muški ili ženski, nismo još toliko odmakli na evropskom putu da imamo obezbijeđene zartvorske kapacitete i za treći rod !
grupnjak s njom
Jbg, vrati koko sto si pozobala. Zahvaljujuci sto je Dodikov potrcko zaposlila je sina i ima ogromnu platu. Sad mora dijeliti sa Dodikom i zlo.
Slicno kao Eva Braun sa Hicom. Lijepo je bilo dobro dijeliti, ali treba i zlo, jbg.
grdna radno hocu reci grdna zeljka
Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)