Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoko operite vagone, nisu made in India...kao u kontejneru da se vozis...
pa naravno da je manji kada je i zaprega brža od naših željeznica
Sad će Talgo SBB vagoni. Rahat i blagostanje. Stabilni i čvrsti.
STOČNI = PUTNIČKI Barem se u stočnom ponekad odradi dezinfekcija
da ni mozda zbog (ne)kvaliteta ?
Ko bi se vozio u onome? Samo ko baš mora zbog jeftinije karte. Sve u svemu, narod uvijek nahebe. Sa 21 god, još uvijek nisam sjeo u to "čudo".
Švabo možel se čestitat ? Ili je u tvojoj jakoj koaliciji 20% manje prometa 20% više polsa i ZAPOŠLJAVANJA ! Svugdje je promet željeznicom mjerilo zdravlja industrije, a ona pokazatelj NAPRETKA PROVREDE I DRUŠTVA !! Šta bi na ovo službeno rekao dr ubleholoških nauka FAdil ? --- Zaposlio sam 20 000 novih ljudi !! Evo grohotom se smijem sa komšijom dr Arslom: Buahahhahahahahhahahahahhahahahahhahah.
Skupo. Zar ne bi ovaj vidi prijevoza trebao biti najjeftiniji? Skupo i sporo. A steta, najvise volim putovati vlakom.
Čuj alarmantano stanje, to je ono ćoravo gledanje statistike, samo brojke, a niko da pogleda razloge, pa kad uopće ne voze putnički vozovi za Hercegovinu, jer se pruga renovira.
Brzi ubrzano brzi .lokalni mahalski voz postavljen je na trečem peronu sa polaskom kad se putnici dogovore...putnicima i voznom osoblju želimo nadasve sretan put .nadamo se da su ponijeli sendviče.
Bolje bi bilo da je veci. Senada
kroz podlugove
putnika je možda i veći broj.....samo kondukteri ne izdaju karte, a uzimaju pare.......
Otiđi na njihov parking i uporedi vozni park. Kondukteri vozaju bolja auta od šefova i direktora :) živa istina ali počeli su i njih malo kontrole sustizat, manje kradu nego nekada jer se dešavalo da za jednu liniju za istu godinu jedan kondukter donese 30 000 maraka zarade, drugi jedva 15 000 itd :)
@Jimmy McNulty Također da napišem da je svaka linija, dakle svaki voz pun svaki dan i da svaki putnik plati kartu opet bi bili u gubicima na prijevozničkom saobraćaju ali zato na teretnom uzimaju dobre pare i kupe kajmak koji im kasnije otme Vlada.