Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno...a zna se ko vodi zeljeznice..tako da nije nista cudno...
evo ovo je primjer firme koju je sda do koze skinuo i presvukao...godinama su ih sistematski i planski krali i pogledajte u kakvom su deficitu.... fuj bagro
Pa druze partysane, majka mu stara, pa zar ne znas citati? Lijepo ti gore stoji - \"Vlada TK-a...nikada nije uplatila nijednu konvertibilnu marku\". A u TK vladi vlada... A to ti je samo \"dovoljno\" objasnjenje razloga odgovornosti politike i vlastodrzaca, za devastiranje opsteg dobra kao sto su zeljeznice. Kompletno objasnjenje odgovornosti i utvrdjivanje posljedica ukidanja linija i transporta robe i ljudi na skuplji nacin - na sitno, na benzinski pogon, niti moze stati u 1000 karaktera niti se moze jos uvijek sagledati. No polako... Sjetit cemo se za koju deceniju kad se svi budu vozali na struju a mi budemo cuvali krompir u harabatijama uvezenim iz Njamacke. Pa cemo od ono malo crkavice sto budemo zaradjivali placati Nigerijce da nam ponovo prave prugu Brcko-Banovici - jer sami necemo moci. Bit cemo stari. A omladina ce zapaliti za EU da tamo rinta. Ovdje ce ostati samo kladionice i penzioneri.
Ona četiri redovna putnika će biti šokirani. :r
Lopovska banda SDA koja je postavila Osmanagica za direktora je krivac. 17 godina SDA i njeni tajkuni se bogate na racun gradjana.UPOMOC POLICIJA, UHAPSITE LOPOVE iz SDA.
Kakve veze ima sad politika s cinjenicom da se NIKO nije koristio ovim vozom. Od 30 dana 25 se njime vozio samo kondukter. Cudi me kako su se tek sad sjetili da ga ukinu.
Lopovi planirate li ista ostaviti narodu?
Selo gori a Tihic se ceslja.....
Ako ostanu jos malo na vlasti u zeljeznicama...one nece nikako ni postojati...zbogom zeljeznice dok vas SDA vodi...
20 godina maltretiranja naroda, priblizno toliko kradje BiH firmi dokle vise smece banditsko sjeme vam se zatrlo i vama i svima onima koji slijede politiku Tihica.... pa pogledajte sta su nam godinama radili firmama, tek sad se prljavi ves do kraja izlozio...
Dobili Tuzlaci kondome, šta ih briga za liniju