Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo mi za ovoga, mi zmo za sve sto je staro i sto ne valja jer smo i mi zaostali glupi i zatucani!!!
Pa nije za tebe.
@Destrroyer5 a za RS traktori!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pitam se hoće li Branković Nečko odgovarat za ovaj privredni kriminal hehe :) Jednom sam mu vidio sina debila kako pali novčanicu od 100 maraka i njom pripaljuje cigaru :-) Ima se, more se. Ha ja! Ko je nama ostalima kriv što smo kmetovi.
jebe se zeljeznice FBIH, kesa u koju oni zavlace ruku nema dna. dok je penzionera i sirotinje da im se guli koza sa ledja bice i zeljeznica i njihovih direktora-milionera
jebe se zeljeznice FBIH, kesa u koju oni zavlace ruku nema dna. dok je penzionera i sirotinje da im se guli koza sa ledja bice i zeljeznica i njihovih direktora-milionera
mene samo zanima da li ce iko iz uprave ZFBiH biti sankcionisan za ovo kod nas nikakve odgovornosti nema,dodjes u firmu,unistis je komplet i odes i kao da nista nije ni bilo...jos ako vidis da mozes iz te firme jos sta izvuci,tuzis je i dobijes jos love da je pravne drzave 99% direktora javnih preduzeca ua zadnjih 20 godina bi bilo u zatvoru sa oduzetom imovinom
Debili kupili voz a nemaju prugu za isti a kamo li rampe na prelazima preko ciro pruge.
A može li nešto sa profila :)))))
Hehehehe
Mudri Alija
Bravo Brankoviću majstore. Hem sto si nas naguzio sa stotinjak milion au vozovima, jos pristo da u se slucaju spora odredi nadleznosti suda u Zagrebu!
Svejedno nije placeno. Svaki sud bi isto presudio.
Kupili su voz za koji uopšte nemamo infrastrukturu...nevjerovatno!
Naprotiv, taj voz moze ici nasim prugama sto su testovi i pokazali (samo glupi narod govori da ne odgovara kolosijek itd itd). Nego on ne vozi iz drugih razloga ne iz razloga sto nemamo infrastrukturu. Pa pogledaj sad samo prigu Capljina-Sarajevo. Cijela je remontirana i uredjena.
Tacno bih se preporodio kad barem ispod jedne vijesti ne bi bilo nacionalistickih komentara...
Sve je kriv Thompson
@mudrost1212 Pa jeste, u pravu si. Za sve su krivi nacionalisti tj. kriminalci. HDZ-ov sadasnji ministar Josip Brkic prodao je Talgo vozove Zeljeznicama FBiH, a nemamo brzu prugu. Bio je to zajednicki tal stranaka.
dobar je to voz .valjat će u budućnosti.tamo nekoj budućnosti.otplatit će se on KADLI TADLI.ko da je lako voz napraviti
HDZ-ova patka, a puna usta majorizacije
Za kriminalno poslovanje u Zeljeznicama BiH jos dan danas niko nije odgovarao. Koncar vozovi, Talgo vozovi i 100ne miliona stete, kompanija sa vise 100 miliona poreznog duga itd....itd..Al izgleda ako si politicki postavljen onda za tebe zakon ne vazi
prepravimo tockove i daj ga u banovice, nek tovare ugalj u njega. ovi na kopu nebi mogli nakopat koliko bi ovaj brzo razvozio.