Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok vi gladujete vas poglavar gleda tekmu
ŠTA ĆE ZASTAVA SRBIJE USRED BIH? Da se razumije, smeta mi i Turska i Hrvatska zastava, ako nije ambasada. Ili neki međunarodni skup. OVO JE B O S N A I H E R C E G O V I N A
is erem ti se na tu bosnu i hercegovinu.. mi smo CETNICI i veoma smo ponosni na to
@ZokaRadikal onda marš iz njemacke/austrije pegida je protiv pravoslavlja
Ima li iko nahranjen, uhranjen i sit u nakaradnoj izdrkotini Rs?????.......SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, bez obzira na spol i dob koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
nek vam ponovo uzme gajbu pive.pocrkajte ebem vam mamaru
Pic&a vam materina ciganska neka vam srbija placa kad dizete njenu zastavu
Zasto Dodik JOS NIKAD NIJE odgovarao za neustavni referendum !??????STA TUZILASTVO RADI ?????
Zašto da odgovara kad je kod Velikosrba i kod Izetbegovića cilj podijeliti BiH. Jedni bi Veliku Srbiju, drugi hoće muslimansku državu da vlada u njoj kako je babo Alija zamislio. Pustiš onog da razvaljuje državu, ti si kao protiv toga a puštaš ga da sve razvali, izgleda kao da si čistog obraza i da je krivica na onom drugom, i malo po malo kad se sve raspadne dobiješ svoj fildžan u kojem vladaš. Kriv si koliko i onaj drugi, ali pred svojim narodom si ostao čist.
Samo jedan od dokaza da se od srpstva ne živi kao ni od ostalih zanimanja srodne vrste.
Krepajte boli nas
Pojedel se sta uz Basket😂
Baja u miru prati euro basket u Turskoj,gdje igra Srbija njegov favorit,vi možete pocrkat od gladi
mile rece da ce opet biti precjednik samo nezna cega pa opet glasajte za njega
Sta seru pa ionako gladuju kakav strajk..
Vama treba Bakir pa cete vidjet kako se lijepo zivi :)
Sutra njima stize predsednik Dudko sa nekolike gajbe jelen piva i mozda kavom da im oci zamagli pa da krenu kuci a oce li kuci doci njega ne zanima
@eurokremNece on moci sutra nikud nakon pederbala😂
Gdje je ovdje ćirilica bre Mile, pa u sred Banjaluke te sramote, a toliko se boriš, hud.