Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je dan mostova na klixu
I nije Željezni most , nego čelični...
Citajuci tvoj komentar zakljucio sam da si onaj proto-tip poturice sto hoda zemljom.......Pa kako moze Srbija nesto okupirati gde zivi narod sto potice iz matice
Vidim kako je \"lav\" nastupio pre i posle svetskih ratova i za vreme ovog zadnjeg gde su vas Srbi sveli na 17% teritorije!!
Čitajući tekst stekao sam utisak da je poenta u tome kako se koja vojska povlačila tako ga je i rušila, što se može reći za bar 50 odsto mostova u BiH.
AU je bilo najbolje sto se Bosni desilo u zadnjih 5,5 stoljeca, ali vi djeca imigranata s istocnog susjedstva ste morali sve upropastiti i izazvati svjetski rat. Uvijek su mali narodi i male drzave bili okupirani, one way or the other. Ako mislis da danas zivis neokupirano grdno se varas. Na kraju krajeva, bolje je bila AU nego okupacija od strane Srbije koja je slijedila posle AU.
posrbico kako su nasi bosanski preci u okviru Au vojske usli i zauzeli beograd u 1. sv ratu a srbe protjerali u grcku na ostrvo krf i da ne bi saveznika da zauzmu srbiju nikada vise ne bi vidjeli serbistana, Uz to obrati paznju na kremansko prorocanstvo brace tarabic gdje vam je prorekao da cete biti protjerani iz srbije od naroda preko drine i njihovog vladara pamet u glavu i ne dirajte lava dok spava kad on ne dira misa dok .pi.s.a uprotivnom necete imati camaca da se prebacite preko dunava u rumuniju
Ima znacajnu historijsku vrijednost zato sto fukare nemogu sebi napraviti bolji, osim BL svi ostali gradovi u RS vise lice na Cernobil nego na bilo sta drugo.
Da, u 2. sv. ratu, da, da... A nigdje da se spomene da je u zadnjoj agresiji Srba na ovaj napaceni grad izvrsen nevidjen pokolj i egzekucija muslimana upravo sa ovog Mosta, pa je Drina opet tekla crvena danima, a na njenim obalama je bilo vise leseva nego kamenja... Bas me odusevljava ova zastita spomenika od historijskog znacaja, ccc...
Nerazumem sto ovaj krsh iz doba Austrougara nije unisten isto kao sto je i carstvo.....i sledbenike su trebali isto unistiti ;-)))
koliko je muslimana baceno u drinu sa ovog mosta? zbog toga je i proglasen spomenikom..nasi politricaru su slijepe mazge kad ne vide cinjenice.
za taj isti most trebalo bi nam danas 10 godina da ga napravimo, a ljudi 1882 za dvije godine izgradili most
uuu brato, a sto tek ima vrednost u starom zeljezu...
ima li neki most a da ga onaj ćopavi nije srušio , dok je bježao