Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bošnjačka poitika je suluda i samoubilačka, od prijatlja pravi neprijatelje, a ulizuje se svojim koljačima
Ja neznam kako ovo njoj sve prolazi. Biće da je vrhuska u krevetu.
Mi smo svoju šansu propustili u prvih deset godina poslije rata. Sad smo izgubili podršku, a hijene vrebaju neumorno.
Ma hajte molim vas, poznato je svima da ona zastupa HDZ-ove interese, kako bi ona mogla da bude nepristrasna kao specijalna predstavnica EU za BiH? Nije do etike da iko iz BiH i okruženja preuzme tu funkciju.
Vasa mrznja prema drugim je neogranicena. Niko ne mrzi ko bosnjak. Citas komentare i skontas sve
dzaba ti da si specijalni predstavnik i Jupitera i Marsa kad niko nece s tobom jer si ghowno kao covjek ...
Hrvati, prihvatite BiH jer je ona vaša vjekovna domovina. Bez toga ćete se iseliti sami od sebe. Bez da vam fali dlaka s glave.
Ma nema šta. HDZ da predstavlja BiH???? Pa i Ante Pavelić ju je nekada predstavljao. I ako je EU nagela ka fašizmu pobjedom desničarskih stranaka, nije to još toliko uzelo maha.
sad se vidi koliko je bosna zadojena mrznjom i to je jedan od glavnih razloga zasto tapka u mjestu 25 g. i jos ce narednih 50 g. nastavili se sa tom mrznjom . znaci nijje bitno zna li zena ili ne zna obavljati tu duznost, bitno je samo ime ako je zeljana ne valja ako je jasmina ne valja ako je mileva ne valja to je bitno e vala taj narod kao i drzava i ne zasluzuje da ima buducnost dok se ljudi ne promjenu a to je samo do njih . sta vise volite na vama je
@dino22 Ma bitno je zbog njenih stavova. Ako ne uspjeh u poslu blaćenje svoje zemlje, onda se izvinjavam.
ako je postave to je ništa naspram licemjerstvu stranke koja kaže, mi hoćemo gradansku multietničku državu a u svojim redovima nemaju nikog sem bošnjaka.
Moze li jos neki uzas iz "prijateljske" EU??
Kuma bi srozala Evropu na ustasluk i kumovanje! 😏
Ova ima sve sto ne treba da bi sjela u tu fotelju. Tako da se to nece ni desiti. Ustasama, podrzavacima politika etnickih razgranicenja i koncentracionih logora ali i islamofobima ce se zatvoriti vrata.
Isto da pustis lisicu u kokosinjac da ga cuva ;))
Bakire jesil pisao u EU za ovu fasistoidnu babu
Ako EU postavi nju ovakvu,sa stavovima kakve ima na takvu poziciju,to ce biti jasna poruka za nas ovdje sta zele sa nama i koji su im planovi. To nije nista drugo nego Balkanska Palestina.