Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel bela ladja???
Na Jablaničkom jezeru djeca od 5 godina vozaju motore čamce.....kome li se šteli radno?
I sve to radi u Ostrošcu?
Zaboravili su napisati uslov da ce kapetan pustati papirne camce niz Neretvu
trazi li se orden za sasuke nindza ratnika kao uslov?
Možda zlatni ljiljan.
... kapetan na bela ladja ! 😍 ... hoću ... eto me ! 👌🏼
Olujni mornar
Neka odabrana osoba trenira na Jablaničkom jezeru. Kad Sejdo sruši Pelješki most, ova osoba će biti admiral bosanske mornarice.
Kad budu trazili za podmornicu ja cu konkurisat a jos dotad cu dobit veze sa Asimom..
Inace je Jablanicko jezero velicine Kaspijskog, pogotovo u julu i augustu, pa nam treba strucna sprema kao za spejs satl...ne znam u julu gdje ce namotati brod kad se voda povuce, kada se ne moze okrenuti
Kad bude konkurs za kapetana nosaca bh aviona na jablanickom reci cu Asimu da mi zavrsi, eventualno za razaraca, a do tada samo vi.
Neprijatelji su MEDJU nama, a ne preko Drine ili Save! Za svakog postenog covjeka ISTUCI 3 mafijasa SDA i drugih hobotnica!
hahaha 🤣🤣🤣🤣
Inace za sve poslove na drzvanoj sisi stavljaju hrpu nekih uslova da sto manje imaju posla uhljebi koji rade na selekciji kandidata, a najgore sto se vec unaprijed zna ko ce biti na nekoj poziciji, volim te Bosno, ali izvini odoh u neku normalniju zemlju.
Konkursi su namješteni jer zna se da je svako radno mjesto na prodaji u Centrali kriminalne organizacije.
Kapetan (iz koje stranke) ko ce biti zamjenici ne može tako mora da budu sva tri naroda zastupljena jer je to u državnoj službi
Sta sve nabrojase da treba imat zavrseno od skola i opis posla koji treba radit, placa bi trebala biti najmanje 6000 km.