Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRIKLJUCITE SE NOVOFORMIRANOJ FACEBOOK GRUPI: SRBI – NAJGENOCIDNIJI NAROD U EVROPI POSLE II sv. Rata SRBI – NAJGENOCIDNIJI NAROD U EVROPI POSLE II sv. Rata SRBI – NAJGENOCIDNIJI NAROD U EVROPI POSLE II sv. Rata SRBI – NAJGENOCIDNIJI NAROD U EVROPI POSLE II sv. Rata (Cast izuzetcima) (Cast izuzetcima) (Cast izuzetcima) (Cast izuzetcima)
VJERUJ SULJO VJERUJ...
Ovaj Tihic bi jedino bio dobar da ga se oguli i naprave kozne torbice od njega,zlo mi kad se sjetim da taj droljo opet u vlasti,koji snob,i on zastupa moje i interese mog naroda,mada je izgubio na izborima
BJEZI FUKARO JEDNA VISE TI STETE U OVIH 8 GODINA NANIJE NEGO IKO TIHICU PRAVI SI KARCINOM
Povlacenja ili jos gore ponistavanja odluke o izlasku na REFERENDUM,niukome slucaju nesme da bude,po vasem licnom misljenju je navodno greska,A do SUD i TUZILASTVO,vjecito prave katastrofalne greske i zato se i nemoze ici napred-dakle BiH-a,vjecito samo tapka u mjestu,a godine prolaze-narodu se neceka niti mu to odgovara,osim vas politicara,koji primate jako visoke plate,a bas nista neradite !!!
Zasto se toliko plasite referenduma, pa nije to nista strasno? Na svaki clanak o referendumu ovde se digne halabuka. O ladite.
@Pretorian SVETI SAVA SILOVAO SVINJU
rat!u boj!
idi bre u banat pa tamo sa svojom braćom lovi fazane a mani se svoje sapunske politike.ako si lovac ko politićar teško kerovima.
ja imam najpravednije rjesenje da se konacno okoncaju sve ove tenzije, svadje i konflikti: nek se raspise referendum na teritoriji cijele BiH (oba entiteta) o nezavisnosti RS. Ako su svi gradjani tadasnje SR BiH imali pravo da se referendumom izjasne o istupanju iz Jugoslavije, onda dajte to pravo i svim gradjanima sadasnje BiH da se izjasne o istupanju RS iz BiH. Srbi stalno potenciraju kako je mogao biti referendum za istupanje BiH iz ex YU, e pa lijepo onda evo i svima referendum o istupanju RS-a iz BiH. Pa da se konacno jednom za svagda i to rijesi. Onda po istom principu, raspisite referendum o nezavisnosti Kosova od Srbije. Neka se svi gradjani Kosova izjasne da li zele da zive u nezavisnom Kosovu ili kao dio Srbije. I isto neka se svi gradjani Srbije izjasne o istupanju Sandzaka iz Srbije. Napravite znci referendume za citavom Balkanu i prihvatite rezultate kao konacne i konacno zavrsite s ovom povuci-potegni politikom koja nazalost steti obicinim gradjanima.
NEKA HVALA SULJO, BORI SE TI ZA SVOJE. ZA NAS ZNA SE KO SE VEC BORIO I KO SE JOS BORI!!
Sel.jacino nije ni jedno ni dru.go vec je to RAŠKA
seljak, nije Sanđak nego Sandžak!
Ma šta ti želiš? Najedi se ti stari halenskih dasaka. Glavonja nerazumni.
Nekad su bili Bosanski Srbi Bosanski hrvati i Bosanski muslimani a danas imamo zahvaljujuci neizmerljivoj pameti muslimana Bosanske Srbe Bosanske hrvate i Bosanske bošnjake :) hahhaha Da objasnim zat.ucanima posto oni pokusavaju bed.no da oduzimaju drzavnost Srbima i hrvatima nazivajuci ih bosanski pravoslavci i katolici. A zaboravljaju da postoje i takozvani bajagi bosnjaci u sanđaku pa su tako onda ovi Bosanski bošnjaci a oni Srpski bošnjaci :) ili po njihovom receptu sanđaklije su Srpski muslimani. Sad sta su Srbi u bih Srbi kao i svakuda ili bosanski pravoslavci izaberite u svakom primeru imamo klin za vas. Nego suljo i ja bi želio verovati da cu biti multimiliarder al od tog NEMA NISTA! Pa sta ste mislili da cemo mi samo da gledamo kako sudite Srbima dok se krijete iza snage zapada i pravite se slepi na vlastite zl.ocine pa cak imenujuci ih herojstvima STO.KA POG.ANA POTURCENA!
Ma Suljo je srpski \"mandurijski kandidat\":Programirali su ga na psiho torturi u logoru Bos. Samac dok je kao zarobljenik boravio tamo...
srbi smrde..