Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužno! :( Da tužnije ne može biti!
Svaki čovjek je nevin dok se ne dokaže suprotno. Teško onome kome sude za ono što nije učionio. --------------------- \"\"Ja sam davno rekao, da sam odgovoran, kazna od godinu dana je premala. Proces je trajao 37 mjeseci i ja sam odmah kazao: da ima imalo moje odgovornosti u svemu, kazna od godinu dana bi bila premala\", kazao nam je Zelić.\" @SA-X Pa čitate li vi ono što objavljujete pobogu? Sve ste gori i gori!
Kad ce presuditi pitarcicima za unistavanje hadisona? Kad presele na popularni stadion Hakija Mrso moce samo cupati travu da bi napakostili stadionu stoka pokvarena!!!
Neka je covjek oslobodjen. On se bori svim srcem za tu djecu, svima nam je zao zrtava ali nemoze on sam placati cijenu.
Pojeo vuk magarca, pardon bebe. Ko je kriv niko nije kriv.