Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morace Europa nauciti da nema pregovora sa secesionistima, ustav se mora postovati
Dejtonski ustav je i ustavi sud sa svim svojim presudama
Sa silnicima samo silom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebo vas dodik imamo prečih stvari, ljudi nam spavaju na ulici ispred parlamenta vlade čekajući da ostvare svoja prava. Što njih ne spomenete?!
Gledaj vlaxa, mamicu vam je4em.
Parlament vlade hahhahah Bošnjo
Europa je vodi kurv.njsku politiku prema nama!
Tooooo, udri STOKU koja poziva na rat. Hocemo normalno da zivimo. SMRT MITU I KORUPCIJI.
Nego kad ce ta Evropa konacno vec jednom da lupi sakom o sto, da zgazi Srbe i Hrvate i uvede Bosnjama islamisticku gradjansku, a?
Nema pregovora sa stokom, sve ih sankcionišeš odmah i završiš s tim
Dok se ovi razmisljaju hoce li mu puknut kojekakve bezazlene sankcije ,Dodo satoras lagano rastavlja drzavu po savovima. Sami smo krivi sebi najvise niko drugi!!!
Biče rata
konacno neko ko razumije stvari
Nadji mi zemlju sličnu bih na svijetu. Pravoslavci kršćani muslimani žive zajedno stoljećima u miru. Od.ebite od bih eu birokrati propali i izgubljeni u vremenu i prostoru.
Kakvom miru jadan ne bio. U poslednjih 100 godina ratovali 3 puta uvijek na suprotnim stranama. I sad muslimani bi malo gradjansku, malo unitarizam, kao najvise je nas pa hajmo malo da budemo age i begovi. Evo vam ga na.
mi vazda cekamo da nam neko treci rijesi problemm A sta se desi kad treci uđe u brak?Neko il je heben il ce bit asta se rodi...pileKo
mi stalno cekamo da ce nemo nesto za nas uraditi... hoce al ne u nasu korist
Ukinite entitete i kantone i uvedite građansku unitarnu i centralističku državu. Jedna BiH, jedan glavni grad: Sarajevo, jedna nacionalnost: bosansko-hercegovačka, jedan jezik: bosanski. Kome ne odgovara marš u smrdiju i kurvistan
Herceg- Bosna živi i radi po svome. Musliši samo kmeče. EU i SAD ih odjebali. Kraj je bošnjačkog unitarizma i islamizacije. EUROPA I SAD SU KRŠĆANSKE DEMOKRACIJE.
@Speed111: - Za sunećenje spreman? Škutore, dobar ti je nick "111", broj godi na buhare za zločinace UZP-a!
Ko vas hebe i vas i Dodika .. Kako ste onog iz Spanije srezali za minutu a ovog seronju te treba te sad cemo te ovo te ovako i zato ko vas hebe.. I nije kod nas dzaba receno EVROPA JE KHURVAAAAA
Dodik jutros na infuziji, strah ga sankcija
Kakav rat,ostali penzioneri i budžetlije a ti ne nise pušku,ostali sposobno 90% se iselilo