Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlija sam i musliman... i gadi mi se kad vidim ovo... ko sve drži govor i ko sve obilježava. Tacno se ismijavaju sa žrtvama. Bice dislajkova ali i onih sto me razumiju o cemu pricam :)
Gospodin Svrakic kada je toliki patriota i kada je pun kao brod,barem moze jednom godisnje zovnuti molera i platiti mu 100 KM da barem prefarba 10 kvadrata oko spomen obiljezja.Ovakve slike govore da vas apsolutno boli cundara za ovim poginulim borcima. Spomen obiljezja se moraju odrzavati,a ne da pored same table stoje grafiti,horde zla,manijaci,mufte,Ramizi i ostala stoka koja sara ovo mjesto!
Nisu to bili mangupi nego kriminalci koji su jedva dočekali da se zapuca da ne bi morali na robiju. Sad oni vode državu a pošten narod bježi vani.
Dzehenem ih pojeo, truhle zelene beretke na celu sa zaimom backovicem na vjecitom raznju se okrecu inshallah!
Joj Topa uci fatihu , a suza mu ima 3 promila alkohola hahahahaha
Pazi ovog debila Alickovica, svugdje se on gura....
...Mufa sa Heklerom i u tenama..
...Mufa sa Heklerom i u tenama..
Imaju i jedno zemsko, al ne nosi beretku.
sjetim se uvijek kako oni što ostanu pišu istoriju, a ovo su upravo ti heroji, za novine i tv kamere, pravi heroji su na lavu i kovačima, na biroima za nezaposlene, fali na ovom skupu samo još bakir da im on ispriča svoju verziju dobrovoljačke iz trezora narodne banke
muhamed švrakić i saud kulosman zelene beretkica šupci i pljačkaši, nedžad ajnadžić još bio u lukavici kada se ovo dešavalo, još nije bio siguran koja je strana prava. SVE SDA FALSIFIKATORI
Svako ima svoju istinu ali ovo je prava: https://www.youtube.com/watch?v=xKy6hh2z4iQ
jbt svhatio sam da imam talenta za ratno profiterstvo al baš imam, da budem lopina ona na veliko. šteta što nemam volje
heroji su pod zemljom
Molio bih da cetnicku gamad ne poredite sa vojskom JNA koja je samovoljno napustila sluzbu nije htjela da ucestuje u razbijanju SFRJ.
Nisu bili u stanju pocisti prostor gdje su imali ovu ceremoniju, a kao odaju ljudima pocast.
ne čisti gospoda prostor
divi im ovih sumarskih uniformi.....jao majko.....