Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači kako nisam bio zelena beretka ja sam neistinski branitelj?! .. svaka čast
Ma koje ba zelene beretke ? Kakvi ba branitelji ? Lopine su mrtve. Javna je tajna i nece raja da prica o njihovom javasluku i bezobrazluku i njihovom satro herojstvu... sve goli gelipteri i lopovi.
Samo u BiH moze organizator otpora biti dezerter poput ovog Muhameda Svrakica koji je pobjegao 93god za Italiju pa onda za Tursku. I babo mu je isti. Ispalio se iz Sarajeva za Tursku i gore skupljao(krao) pare od donatora koje su trebale ici za borce i ranjenike a on sve te pare stavljao na privatni racun...
Ejup Ganic je tada napravio sranje. Konto ako napadne kolonu ovi ce roknuti Aliiju i on osta predsednik drzave.
...švrakić je 2009-e prijetio demonstracijama zbog fahretinog koncerta. evo, otada, brene pešes puta u šeheru, i pjesmom i biznisom. a švrakića ni habera?
Ne vidim razlog onda da se Srbi prigodnom manifestacijom ne sete i svojih nastradalih u Srebrenici. Srebrenica je ipak u Republici Srpskoj.
zelene beretke ....za 10 KM narucis dopis potpore da posalju u medije ....
Koliko smo imali "istinskih" branitelja, mogli smo hladno do Tokija dogurati. Fuj!
Na čelu sa Švrakićem hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Pravi, istinski branitelji se okreću u grobu!!
jesi ti branio
@dieVerboteneFrucht Nisam. Nije bilo potrebe. Odbranio nas Švrakić.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zakuhali i skoro svi iz Ze beretki pobjegli iz BiH Ne znam kako ih samo nije sramota. Misle narod ne zna !!!
Ovi heroji su odigrali kljucnu stvar u odbrani sehera i po meni je ovo bila najznacajnija bitka za seher tokom agresije na njega
Tako i treba. Obiljezavati i njegovati tradiciju obiljezavanja.
dok je tvoih sinova ti ces biti prkosna slobodna i ponosna R BIH
..k'o je valj'o k'o covjek je i izgin'o na liniji (cast izuzecima u Armiji BiH) al' sve ovo je po meni škart i šut!
a ko su "neistinski" branitelji ?
@bosman345 ama nijedan borac se nece busati u prsa i pricati Ja sam........ja sam.....ja sam........nego cutati raditi i moliti boga da se onaj jad vise nikada ne ponovi.......