Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala kakva je ni infarkt je ne bi opalio
Ne sikirajte se,nece ona umrijeti. Ovog transvestita ni Bog nece uzeti sebi....
otekla joj muda...
Otrovali je ameri, ni oni ne vole rave.
znači nije prostata
Na promjenu spola kučak Željko otišo, a ne zna seksualni manijak da se u genocidno-zločinačkoj Banjaluci ne može ni zub izvadit, a kamoli čundara otcaparit....doćeš, doćeš manijače Željko u Sarajevo da te mi malo usmjerimo na pravi put........P.S. ako je ovo srpkinja, srbi ubij te se.............SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji tu izdrkotinu vole i poštuju i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji..
To od nagle promjene klime Wasington Banja Luka
Moj Zeljko sto se igras sa crncugama sad pati..
Tako je ona i u skoli. Je li pita taj cas, Zeljka dobije temperaturu.
Pa vi Klixeri više brinete o Dodiku i Cvijanovićki i posvećujete im više pažnje nego o nekom svom članu porodice kad bi on slučajno završio u bolnici. Još samo da objavite šta im je doktor napisao koju terapiju da uzimaju.
Cmace se cesto sa Fadilom nece li i njega zaraziti inshallah..
Imaju i ona i milojko sidu samo kriju..
Povukla vlage na inauguraciji..
Navukla odozdo, kad se prislonila uza zid!
kako je mile nakon operacije krajnika?
eno ga sirom otvorio usta i ceka da mu tramp metne, ali ovaj ga ne yebe ni 2 posto
mahno je Mile na ledini pa se prehladili ona pluca, a on krajnike
imam ja kapi bir iladz za njenu bolest
mujine kapi😂😂
zalila se zeljka dodiku sto je svi zajebavaju da je komusko...kaze njoj dodik ma hajde bona zeljka lboli te racku sta narod prica!!