Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edo prevarant a zaposlenici glupi ko k....
Traziti smjenu komplet strukturu sindikata
Evo cujem formira se strukovni sindikat med. sestara i tehnicara u ks. Mislim da treba to podrzati!!!!
Nemorate više ni počinjati, pokazali ste da može i tako u ovoj jadnoj državi,
Razlika plate na zapadu između sestre i ljekara je 10x, a ovi štrajkači bi da bude 100km. Trebali ste se fatati knjige na vrijeme
To je apsurd. Npr. Zena koja radi u Zvodu zdravstva ima srednju skolu i posao joj je da samo udara pečate ima platu od preko 2000 maraka a doktor osnovicu 1400 maraka. Govorim za USK kanton, a vjerovatno je i u drugim kantonima ista situacija. Kako moze fakultetski obrazovana osoba jos doktor koji ima odgovornost na poslu imati manju platu od šalteruše?
Dao bih vam ja nesto Neradnici
Najjadniji jadovi.
Forto Konakovic Niksic su unistili sve sto su mogli ,ovo je sramota!
Je li vas stid uhljebi i botovi pisati "najbolja vlada ikada", lagati i obmanjivati, i nas građane ismijavati, kao da nisu dovoljna poniženja i propast koje su nam priredili,jer su sami sebe proglasili za najbolje? Kakav BEZOBRAZLUK!! NAJGORA VLADA !!!!
Bestidnici minusaju. Nemaju šta reći.
NAJGORA VLADA!