Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. Kad izruce ubicu Vedrana, UZPovca i separatistu u pokusaju Antu Jelavica i onu Fazlagicku, dobice i oni MaHmica 😁
mamica branis ne znajuci da je HDZovski lobi taj koji ga stiti od izrucenja. dakle lopov se oze krettati po bosni al ne po hrvatskoj. kakva ti je to logika majke ti?
Vidi se da Hrvati u BiH nisu ugroženi
@Bosaneros02 kakve to vezee ima jedno s drugim?
@Bosaneros02 kakve to vezee ima jedno s drugim?
Čovjek koji je stvorio mnoge velike zvijezde, reprezentaciju Hrvatske, odveo Dinamo više puta u LP, zaradio za klub milione i pri tom zasluženo uzeo dio kolača, a sada ga zbog njegovih uspjeha i zavisiti hoće smjestiti u zatvor.. Da hoće u NS BiH sjesti ovakav čovjek. Halal mu svaki milion koji bi uzeo, samo da oporavi nogomet.
I onda se cudis sto pobjeze ko god moze . S takvim razmisljanjem ova zemlja je otisla u 3 PM. Zbog takvih kao ti (koji sjede u parlamentu i jeste sve naopako) . Dovoljno je pogledati koliko si pluseva dobio pa se zna kakva je zemlja.
Tako i treba oko za oko zub za zub.Ovdje mi nedoumica kod ovakvih sto vole ovu BIH drzavu samo kad im dodze zor guzici
pa nek plati drzavi 6ipo g zatvora i mirna Bosna i Hrvatska
Da je obrnuto javili bi se klix ratnici kako HR ne postuje BiH,bla bla bla turci osmanlije ustase svega bi bilo mamu vam licemjersku
Sad ce mu Hankuša jope pjevat...
I jedni i drugi svjesno brane kriminalce
A jesu mocni ovi Hercegovci nema zakona koji bi njih zatvorio
Sve je ovo davno planirano u Hrvatskoj, rjesili se Mamica i njegovog utjecaja, blokirali mu imovinu, kombinacije i racune.Puno bi im gore da su od njega stvorili zrtvu, a ovako on umakao i pobjegao.Vrlo mudra igra Hrvatskog pravosudja i policijskih agencija.