Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da je više Greba, bilo bi više i efekta, zato trebaju ugledne ličnosti da podrže i doprinesu demonstracijama.
ne cjeni ovaj narod ljude poput grebe
Grebo ko te jebo! Murš konjino, idi zaradi svoju profesorsku plaću, u toku radnog vrmena on luftira dupe po gradu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
eee profa moj dobri...
jel ti ga profa dobri dobro ućero!
Tako je Grebo, dosta nam je Bakirovih manipulacija
Zdravko, 68 smo tačno šta hoćemo i nismo se urli za fotelje. Šta sada ako se preuzme vlast?
Eternal RESPECT za profesora. svaka mu je na mjestu.
Vrjeme je da i on razguli. 25 godina prodaje maglu. Haj Grebo brisi
Grebo se grebe...kod FahrA :-)
Hrđavom kurcu i dlaka smeta. Davno je to rečeno. Vidim svi ovi što dežuraju "od kuće" vrlo rado popljuju na netu bilo koga ko istupi u javnosti, vama je svako nevaljao a vi ste najbolji. Znate šta, učinite svima nama koji smo izlazili na ulice uslugu, nemojte NIKAD VIŠE IZAĆI IZ KUĆE I UMRITE TAMO U TIM ZIDOVIMA.
Grebo prespavo deset dana pa sad skonto da i on može malo da se ogrebe o situaciju pa se javio :-)
MOJ PROFESORE, NEMA OD OVOGA NIŠTA PROTESTE VODE POLITIČKI POLTRONI
Kebo,Grebo...majstori demagogije.
Smiju ti sekilege na fakultetu. Neki dan si dosao sa stipaljicama na kragni od kosulje? Ti da budes premijer vlade KS? Alkohol ti je pojeo i to nesto znanja koje si imao.
Ma neka si izvukao nešto iz rukava, ma svaka ti čast. Bravo za tebe !
Bilo b zanimljivo vidjeti Grebina naučna dostignuća. Može li neko predočiti šta je to on napisao za ovih 30 godina stolovanja na Pravnom fakultetu ? :) Imaju li negdje sabrana djela možda ? :P
Nema, a studenti uče iz tuđih knjiga. Koliko nam je obrazovanje katastrofalno isto k'o i sve ostalo. Pa valjda svaki profesor treba da ima barem po jednu knjigu svoju, koja bi bila uvod u ostalu literaturu.. Ublehaš živi
Prije neki dan se g. Grebo napio, pao sa stepenica i slomio rame. Uzeo bolovanje jer ne moze da radi. A moze da se smuca po ulici. Nije u stanju o sebi da vodi racuna a kamo li o Vladi KS.
Grebes se za publicitet, je li Grebo? Je li rezervni kapetane JNA?
Grebo pozitivno prica i stoji sve samo sto mu prica mora biti iz "druge ruke" jer kako bi on sa 6000KM platom znao sta je to gladan stomak ?
revolucija tvog stomaka sigurno nije ,smeće elitističko !