Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzej je jedan od dokaza historije neke drzave ili naroda. Ko nema muzej nema ni povijest, a ko nema istoriju ni njega nejma
Zato im nije u interesu da to postoji..dobar komentar
Sto ti nabaca i historiju, i povijest i istoriju? Ahhh da, dejtonski bosanski... Ono, jbg, sve je ispravno, i dole, i dolje, i doljekana, i vamdole...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pročitah sve komentare, baš sve i zaključih: Pored ovoliko budala i ne može nam biti nikako dobro.
Nama treba jedan HEPEK! Nista vise.
I on će još malo iz pastete ispadati...
Zentam komentare pa mi na umu ona : ne pada snijeg da pokrije brijeg , već da svaka zvijer ostavi trag
Naravno da država treba voditi brigu o muzejima ali glavni razlog propasti je nesposoban menadžment. Zar je problem sklopiti aranžmane sa turističkim agencijama, školama, ...itd da obezbijede organizovane posjete uz određene provizije. Pored ovolikog broja stranih turista naviknuti na obilaske muzeja on propao. Oni sjede i čekaju da im neko pokuca na vrata. Pa čak i u socijalizmu su se direktori muzeja tržišno ponašali a ovi neandertalce veze s vezom.
Jao, vo sad koga feŠN guru fura na kulturu. Digli se svi, za spas muzeja, ama zaman, kad je postala javna senzacija, pričuvaj i dokaži da si kulturan. Hahah, papnluk samo u Sarajevu i donjem brabonjištu.
ovaj zemaljski muzej treba strpat u neki muzej i kraj price.
ima profesore , kako nema ..čak ima i srpski , hrvatski i bošnjački zrak :)
i ja cu jednom biti Muzej
E svaka ti cast Grebo!
E pa Tranvajski vidi se ko je nepismen ili polupismen Psovat nekome mater samo iz razloga sto ima svoje misljenje i stav Eto golube budi i dalje golubar A ja tvojoj materi zelim sve naj naj ovog svijeta A ako nije medju nama zelim joj dzenet i dragog Allaha molim za to
Bog ti dao bolju pamet da znas ko si da ne negiras vlastiti narod I da ne budes otpadak od svojih prdaka kao nemanja kusturica! Ovo vrijedi za tebe kao I za sve ostale male kusturice!
E pa revizoru ja vrlo dobro znam ko sam sta sam odakle sam,znas li ti? Prvenstveno covjek sam(za razliku od tebe) pa sam Musliman e onda sam covjek koji voli Bosnu i Hercegovinu i sve ljude dobre volje u njoj,praktikujem vjeru Islam kojom se ponosim ali nikad biti bosnjak necu Umrijet cu kao Musliman inshellah Ali i kao Bosanac Jeli ti ista jasnije???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Grebo je obična propalica koju još samo neupućeni mediji negdje zovu i daju paznju. neka objavi koje je to knjige napisao i koje radove je objavio u zadnjih 10 godina? osim teturabja po sarajevskim pivnicama i komentarisanjem dnevno politickih gluposti čime se još bavi ?
Fina gajba.Da je naći kakvoga Šeika mogla bi se fina para uzet.
Zdravko Grebo od oca Ahmeta I majke Razije najveci prodavac magle od 80-tih pa naovamo!
Ma tace nam ovako star muzej
Joj Grebo, vala tebe i još nekih šupljatora je zbilja dosta. Od nacionalizma ste napravili vi sebi dobre tezge. Besim Spahić i još neki nazovi profesori više pričate o nacionalizmu od bilo kog nacionaliste. Kad se vaša priča prosije kroz bilo koje sito, ništa ne ostane na površini, sve propadne, zato što nikad ništa opipljivo za ovu državu niste napravili. Prihvatite se funkcije pa da vas izmjerimo. Što je dosta-dosta je.
De liberal kad vec kritikujes navedi pojedinacno sta si to ti napravio da svi znamo.