Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno je to. Sjetite se samo da je hrvatsko Ministarstvo turizma prosle godine zamolilo policiju da ne bude stroga prema turistima od kojih zivi.
Prevedeno na bosanski jezik, kerovi su na putu Doboj - Sarajevo i Kladanj - Olovo - Sarajevo maltretirali normalan svijet koji nema stela i rodbine u policiji a drznuli su se voziti malo iznad ogranicenja, a narocitu paznju posvetili su maltretiranju dijasporasa i turista koji su se usudili zaputiti na Makarsku rivijeru preko BiH. S tim u vezi, koristim priliku da kompletnoj BH policiji ye.bem milu majku i sve po spisku zivo i mrtvo sto imaju jer sam prosle sedmice obisao 4 drzave i na hiljade km proveo na putu i apsolutno nigdje nisam vidio ni traga ni glasa od policije sve dok se nisam ponovo vratio u BiH, gdje sam ih susreo na trecoj krivini iza Srebrenika kako cuce iza zbunja sa radarom (srecom sam usporio na vrijeme ocekujuci takav scenarij). BH policijo, vi ste najveca djubrad koju ova zemlja trenutno ima, veca cak i od politicara. A. C. A. B.
@Mufljuz Mislim da nisi razumio o čemu je bila riječ, ili ja griješim. Mislim da su napisani nalozi za vozila koja su ranije počinila prekršaje, ali zbog nemogućnosti dostave vozačima, jer su vozila na stranim tablicama, da su sada vozačima tih vozila uručeni prekršajni nalozi... Ako sam pogriješio izvinjenje za Mufljuza...
ovakva hajducija i ciljano lešinarenje je nezabiljezena pojava igdje. pogotovo prema turistima koji dodju u neku zemlju na odmor. samo jos jace implementirajte svoje klošarenje pa ce mi bit drago da i posljednju dobru stvar koju BIH ima - uništite. takav sistematski rad na unistenju odnosa sa bh dijasporom ne bi smislio bolje ni onaj cupavi hadalj u hagu. samo jos ostrije - ja sam za ;) da se euri potrose radije po africi spaniji turskoj itd. hadalji jedni