Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
propali smo nacisto, nas najsposobniji lijecnik je pobjegao iz zemlje nakon sto je otkriveno da je dobio specijalizaciju bez dana radnog staza u struci. vratite nam doktora adnana, ako nam gripa ne dodje glave on ce i strucnjaci njegova kalibra
Zar i kod nas?!
eto zbrinuti su
nekom boleščina, nekom pare. ljepo smo se podijelili.
Nisu džaba chemtrailsi zaljevali proteklih mjeseci.
Sledeca bolest JVR (Jos veca recesija) :D mora neko dici novce i na gluposti :D
Ljekari mogu reci da smo oboljeli od vanzemaljske bolesti ako je to u interesu farmaceutskih tvornica i lobija. Ali ne treba zaboraviti i nus pojave od vakcina za H1N1. O tome se dosta raspravljalo.
tzv. pljasu capri :)
uvjek,uvjek ista prica