Bh. dijaspora u Americi i Kanadi
0
Zbog zločina u Prijedoru smijeniti načelnika Pavića
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro pa mi je i svejedno nekada sto ste nam oteli pola bosne (koju cemo sigurno vratiti), a samo zato kad se sjetim vaseg bolesnog stanja u toj vasoj glavi kako ste uvijek ZRTVE istorije. Kako li se zivi s tim Boga ti?
@gh Talibanac neka ti bude jasno da je taj Hitler zajedno sa vama talibancima pobio 2.5 miliona srba....Zapitaj se to sjeme li ti j.e.b.e.m fundamentalisticko....
Nazalost nam nije bivsa. nismo je jos ukinuli, i ako je to fino cuti od tebe. Kod cvvetica ima realnost tanke noge. ali mislim, vi vas sami pravite glupim, bu.dalo:-)
Svaka cast dijasporo samo ce te vi doc do karja ratnim zlocincima i foteljasima minderasima! Trazit da se tri predsjednika skinu i izabere JEDAN Predsjednik Republike BiH-e a ne diktatura,pljacka i agonija drzave i gradjana s tri predsjednika na vlasti! BiH4EVER!
Nemesajte se u unutrasnje poslove vam bivse Republike Srpske. Da ste ostali i imali bi pravo glasa a posto ste dobrovoljno napustili.....;-)))
evo ja se stidim i kajem se. fakat me stid. eto,meni halalte za sve ucinjeno u moje ime. Ja sam izvrsio svoju gradjansku duznost.
meni nije jasno ak su hitler i ekpia iz naci.njemacke mogli priznati zlocine,pa zasto srbi ne mogu. ja da sam zapitao bi se.
@WES ne kaze se WES nego FES. A dobro ajde,lijepo zvuci i wes.
Turciiiiiii, hocete li sadake, a turciiiiiiiii! Mrs, stoko islamska!
SAD OBILAZI KAO NACELNIK GRADA BOSNJACKA SELA PO OPSTINI KAO I SAM KOZARAC PRAVI MALO PUTEVA ,MALO NEGDJE ASVALTIRA ,I TRAZI BOSNJACKE GLASOVE ZA NACELNIKA. OBECAVA SVE BOSNJACIMA NUDI KO FOL POMIRENJE A SA DODIKOM RADI O GLAVI BiH I
Bravo Dijaspora! A sad se fino spremite za izbore, jer dok vi ne skinete ove nacionaliste i lopove, nece ni ovi ovdje.
Ma nek govno visi! Al vec kad spominjte RAM, zasto ne trazite odgovornost Sakiba Softica, i onog ko je tog dilbera instalir\'o. Jadno!
PO OVOJ TEORIJI BI TREBALO SMIJENITI I HARISA SILAJDZICA, SAMO STO JE MJESTO RADNJE SARAJEVO A UMJESTO RAM 1 I 2 MOGLI BI BITI \"PATRIOTSKA LIGA\", \"ZELENE BERETKE\", MUDZAHEDINI, CACO, JUKA I OSTALI K O LJ A C I...