Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISAM NACIONALISTA AL REPUBLIKA SRPSKA NIJE U MOJOJ DRZAVI
FOLIJA SPRECAVA RASIPANJE STAKLA PRI UDESU ZATO JE DOBRO IMATI FOLIJU NASI GLUPSONI MISLE SAMO NA SVOJE DZEPOVE FUJ TO
jos jedan clanak od kojeg se normalnom postenom covjeku koji jos uvijek ima malo veze s mozgom - povraća... ova drzava ima problema instantno sa 630 ljudi a problema sa rusenjem zgrada nema ni sekunde....
Kvalitetna folija ima vise prednosti nego mana . Sve sto su trebali uvesti jeste kazna za folije od 9 km , znaci nebrendirane folije . U Americi i svim normalnim zemljama folija je normalna pojava , i odlican nacin da zadrzite svoju privatnost i intimu u vozilu . Krimogeno ponasanje je dublji problem od folija , da policija nesto radi te osobe se uopste nebi ni vozale .
pa sva službena vozila RSa i federacije su zatamnjena, u njima se voze kriminalci
Osobama sklonim kriminogenom ponasanju murijaci se na cesti poklone do zemlje, taman posla da njih kaznjavaju.
da mi je znati koji su razlozi da se ne smiju zatamniti stakla??? Kojom naukom je dokazano da steti necemu? kad se kroz kvalitetne folije vidi isto kao kroz obicna stakla???!!! To su politicari uveli da bi samo oni mogli imati tu privilegiju!
čisti dokaz kako smo mi neravnopravni pred zakonom,samo što danas je u ovoj \"demokratiji\" gore nego u socijalizmu. Zbog cega se mogu bez problema zatamniti stakla na vozilima raznih minstara i potrckala i zamjenika drzavnih,ent i kan ustanova ako u ZOB BIH jasno stoji: Član 3. (1) U članu 46. stav 3. se mijenja i glasi: \"(3) Stakla na vozilu ne smiju se na bilo koji način dodatno zatamnjivati (npr. postavljanjem folija, dodatnim bojenjem stakla i sl.), u odnosu na fabričku ugradnju. \" (5) Odredbe ovog člana ne primjenjuju se na vozila oružanih snaga BiH, policijskih agencija u Bosni i Hercegovini, kao i vozila vrlo usko specijalizirane namjene koja se ne koriste ni u jednom drugom segmentu društva. \" Šta je tu s pravdom i policijom da radi svoj posao. Kakav narod(i) takva vlast!
Ne, niste u pravu... Osobe sklone krimogenom ponasanju kupe vozila sa fabricki zatamanjenjenim staklima, taman posla da ce oni da lijepe, haahahahahaha.