Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gluplji komentari odavno nisu bili na ovom portalu
Zimski rasput bi svakako trebao biti od 24 Decembra do 24. Januara. Nema nista gluplje od nastave 31. Decembra i glupih skracenih casova.
Dobro
Bilo bi dobro da ministar odobri iduće sedmice da se ide u školu, zatim ima dosta žalbe zbog ocjena. Ovo je glupost što je uradio pred kraj škole, zar se nije još moglo istrpit preostalih sedmicu dana. Nama je potrebna iduća sedmica, to je još malo ostalo. -.-'
Pa to su uradili da njihova djeca mogu otici za praznike. 3 dana mi fali da popravim ocjene sa kojim se mucim citavo polugodiste...
@ajdinajdo pa papak, sve ti je jasno hh. Razumijem te, ma sigurna sam da ćemo ići. Ne tiče mi se pff
Uh da sam tica pa da imam krila.....
Hitno djecu izmjestiti na planine. 👆
kod nas u Zenici zrak ko na planini,..
barem neko ima neke korist od ovog zagadjenog zraka.
Učenici, kao i svi drugi radnici (zdravstvo, prosvjeta, policija, dostavljači, vozači, radnici na parkingu itd. itd.) već skoro mjesec dana tako rade, pa nikom nije palo na pamet da obustavi bilo šta, a sada je od jednom nekoj grupici roditelja palo napamet da treba pritisnuti ministra da obustavi nastavu. Pišam se ja na takvog ministra kojeg može pritisnuti ko god hoće s ulice da uradi šta nekom padne na pamet.
Još malo će biti da roditelji određuju šta će djeca učiti, kada će učiti i koliko je dovoljno za 5. Država tone, a ova magla je samo jedna praktična metafora u kakvom smo stanju općenito.
UDISITE SMOG!
Udisite s mog ili s tvog
kod nas nije zagadjen zrak jer ne lozimo, grijemo se na struju i wozimo bicikla na poso... samo se u bih koristi ugalj kao u ewropi prije 250 god! Skickat från min Iphone 6s
Da Bog sačuvaj ovih kršćana, koja gamad!!!!!! Koji fašističi komentari, fuj !!!!!
u swedskoj swima raspust za bozhich, nowu godinu (koju cu da slawim u barceloni) i ako slawish druge praznike onda i tu dobjesh slobodno
...a onda tokom drugog semestra naknada u obliku radnih subota, tako da ce "djacka sreca" biti kratkog veka. :)
Nezz koliko mi je ovo dobro. Grohnem 4 predmeta vako, i to u 4. Ne valja sekunde. Al haj, razmisljat cu kad bude vrijeme, nek ga prekinu sad.
@Napaćenko Ma koje ba kolege, Ima troje u razredu da prolazi. Al joj ovih minusa svega mi, ko da sam rekao ne nam ti sta.
...ja vazda jal okasnim, jal uranim saškolom.
a sta cemo sa direktorima? hoce li oni dolaziti na posao?
Blago vama u SA