Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozel` makar na nogama?
MA KAKVE NEPOGODE, NISU SPREMILI STAZE, BLATO I KAMENJE.
il kako bi reko nas Izet Fazlinovic :"kaki ba vremenski uslovi,to su vremenski neuslovi". salve smjeha
Nije zvanicno pocela sezona pa topovi i vjestacko osnjezivanje nije u funkciji. Takodje vec je navedeno u komentarima da i faktor temperature je jako bitan u samom procesu vjestackog osnjezavanja. Divlja planina sa cestim promjenama vremenskih struja pracena jakim vjetrovima cesto ima velike varijacije u toku jednog dana i po petnaestak stepeni za razliku od Trebevica i Jahorine koje su pitomije i samim polozajem dozvoljavaju stabilnijim vremenskim uvjetima
Ostavite ove amatere i dođite na Jahorinu. Srpska planina je najljepše mjesto za skijanje na Balkanu. Rakija, vino, čvarci i uštipci za one koji ne vole stazu. Svi ste dobrodošli. Vaš OC Jahorina.
@DedaR malo si se ti u geografiji zahebo, Jahorina je uvijek bila jedna od 4 sarajevske ljepotice i uzivamo u njoj unazad lijepih godina. Mi sarajlije, ako te nesto muci po tom pitanju pravac Zlatibor! Mi mozemo skijati I uzivati u gostoljubivosti domacina I bez tvojih provokacija. Nista nas nece otjerati sa sarajevskih i bosanskih planina osim gluposti poput ZOI-ja. Ti si odavno davno proslo vrijeme. Znas li sta je to?
Jos samo da i Zimu otkazete !
Dino smjeni ih, Dino yebi im mater nek Pinđo bude direktor da vidimo šta će uraditi, mislim da nemože biti gori od dosadašnjih 'menagera" "direktora", uraca palaca.
Jeste naporni sa ovom Bjelasnicom i skijanjem, neka malo, nema posteno ni snijega, polahko...
Bjelašnica je vučija planina nije ona za skijanje!!!