Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije ništa što nismo već imali ili vidjeli/osjetili.... otkad postoji ovaj meteoalarm, vremenska dešavanja su poprimili superdramatičnu notu.
Lako je nama, mi obični ljudi smo navikli na svaku nepogodu, nego problem je za naše guzonje, koji su nježni, nenavikli i kojim se moraju uključivati klima uređaji, ovlaživaći zraka, unos pozitivnih iona da neutraliziraju negativne, prinositi im flaširanu vodu za piće, jer samo raja pije vodu iz azbesta KJKP VIK SA sa zagađenih vrela i klorom koji na dužu stazu razvali organizam.Guzonje se pod hitno moraju slati u klimatizirana ljetovališta i red bi bio da im to raja plati.
Ako normalna i razumom obdarena osoba nije svjesna da kod ovakvih vremenskih prilika treba se cuvati, izbjegavati sunce u odredjenim vremenskim periodima, piti tecnost itd. onda ta ili njegova ili njena smrt nije nesretan slucaj vec prirodna selekcija.
Na ovakvim uslovima se čeeliči ljudsko tijelo, uzmes grablje i na njivu....
Dakle, uzimaj grablje i na njivu, nije svakome kositi, mora neko i vodu nositi.
Jest da kod nas nema sredine, ili se smrzneš ko g*, ili upekne, ali neka sunca, neka vrućine. Sto puta mi se lakše i ljepše rashladiti, nego ugrijati i osušiti.
@Ixew Svakom nešto drugo odgovara. Ja se namjestim, rastvorim, rashladim vodom, baš mi taman bude (doduše ne znam za Mo, rijetko napuštam granice kantona, ali ovdje se uspješno snalazim). Zato zima kriza, uvijek bljuzgavica, još imamo savjesne vozače kad si blizu lokve, ma nema. Pa noge vazda mokre, stalno nešto puše, kosti mi se smrznu, odbrojavam dane do pluseva :D Da ne govorim o virusima, stalno neko u kući bolestan. Zato maksimalno uživam sad :)
joj ko izmisli ove boje....zuti,narandzasti....samo da zvuci spektakularno,i da ljude baci u crnjak
Samo nek prži. Sta je ljeto ako ne prži. Jedna kisa u Sa je dovoljna da se navuku jakne.
Samo da ne bude snijega ko bi ga čistio na ovom zvizdanu 😂
Jedva cekam da se zavrsi ljeto
Ebala te ova ljepota proljece zakon
Ljeto je dobro samo na moru... 😰
A aklimitozivan sam
Odkud to u Julu😂
recite onda konakoviću da ne zavrće vodu :D:D
@dis3 istopit ce mu se na ovom zvizdanu i umazati onu akademsku bradicu :)
@dis3 i da mu kažem to sto ti je u ruci u pakšu sebi zavuci :D:D