Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete vi svasta pricati, ali Miljacka je i kao "bara" lijepa na Bascarsiji i oko Vijecnice, to jeste Bentbase. Nase lijepo Sarajevo.
Lipsa je neretva i listica
Meni barem
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nekada je ovo bilo redovno kontrolisano i dovoljno čisto te su se sarajlije masovno kupali na Bentbaši. Danas ni za kakve pare ne bi smjela kročiti u ovu, uvjerena sam, otrovnu vodu. ,,Gazde,, Sarajeva imaju para kao blata i oni se rashlađuju širom svijeta kako ima kada padne na pamet a da se pobrinu i da u Sarajevu naprave ili poprave već postojeća kupališta to im ne pada na pamet. Bitno je da su na bazenima na Bentbaši zauzeli prostor za sunčanje postavljajući tamo neke ,,elemente,, i neko od toga dobro hajruje, bitno je da se kafančura ,,Bazeni,, proširuje pa će tako uskoro stići i do Vijećnice, bitno je da se uzimaju pare a sirotinja neka krepaje od vrućine po sarajevskim ulicama. Stidite se, kvazi vjernici.
Ja odtkad znam za sebe raja se kupa...ne lupajte gluposti beze !!
Što svi vide negativno u ovome??? Ovo je pohvala za ove momke, pa gdje se mozemo kupati, kad u jednom gradu imamo 2 bazena , a ostali su zatvoreni ili su pred zatvaranje? Treba napraviti atrakciju od ovog kupanja na Bentbaši . Zatvorili su bazen Bentbaša bezeze, ovi politicari nista ne rade. Treba nam jos bazena u gradu vecih kao i u svim ostalim gradovima. Pohvala za ove hrabre momke na kupanju. Ljudi nemojte sjediti i komentarisati druge sta rade, pokrenite se i vi, trebamo se svi malo potruditi da nam svima bude bolje, najlakse je kritikovati, a hajd poduzmi nesto.
propupale curice preplanuli mladici
Okupo se u miljacki. Spomenuli ga u medicinskoj enciklopediji naredne godine.
Pokazivali ga studentima medicine na predavanjima :D
Sarajevska Ada Ciganlija
Nema ljepse rijeke od Une! :)
Seljacke face sve
Podsjeti me na onaj prokleti rat, ovdje smo se kupali dok su nas dušmani šmekili odozgo...Čudi me da nam nisu poslali jednu, a znali su...
B'jelo jagnje na aparatima.
Kad je pođoh na Bembašu, na Bembašu, na vodu..
Kad ja* pođoh na Bembašu, na Bembašu, na vodu..