Komentari (550)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto se ne izađe na ulicu zbog političke i ekonomske situacije u državi???
@AgresorNemaZrtava odavno gluplji komentar nisam procitao
@AgresorNemaZrtava Jedina govna stoko nacionalisticka. Lupas gluposti, ovakve cijene goriva smetaju svakome, al' tvoj idiotski mozak to odmah okrene na nacionalizam. Ja sam bosnjak, pa mi smetaju ovakve bolesne cijene. Sta sad imas za reci?
previše brate 2,36 diesel. sve iznad 1,5 je puno
Koliko vas voza auto a mogli ste sjesti u autobus ili tramvaj??? Koliko vas ne radi a zeli voziti auto kada vam se cefne ? Voziti auto nije ljudsko pravo nego potreba ako mozes da platis .Ako ne idi pjeske ili kupi sebi tramvajsku kartu .
trebamo usvojiti naviku da se krecemo biciklima... zdravije i jeftinije
Jesmo glupi u pm, fakat me stid. Kad su uvodili akcize niko kcem da mrdne a sad nesto procitali na internetu i hoce kao protestvovati. Ja cu sad na izborima da glasam za one koji se budu zalagali da se UKINU uvedene akcize! Medjutim shipak miki ako bude ijedna stranka se za to zalagala evo ruka na panj.
Ako drzava moze podici cijenu goriva, a da opet ima ljudi koji se vozaju onda treba dici cijenu jos vise. Nije auto i voznja po cesti za svakoga. gras tramvaj trola bus, zadovolji se.
I hljeb treba da bude 30KM. Nije ni rucak za svakog. Napolje i travu pasi ko nema, zadovolji se.
@charvel. ne kontam kako poredis hljeb i auto?
Jeftinije te izade kad imas helikopter.
ima se za bmw i audi a nema se za goriva ... drago mi je da nisam danas bio u ovome sranju , ko vas grebe, svako bi se hadzijao u limuzini a nema para za hljeba
Blokiram ja tebe, ti mene a nas dvojica zajedno eventualno neku hitnu... Politicari koji su mozda odgovorni za ove cijene danas nisu isli na posao. Oni su nas posmatrali na TVu ili facebooku.
BRAVO BIH, MOZEMO KAD HOCEMO!!!
sutra u 16h treba ih organizovat i napravit potpuni kolaps u saobracaju da ni diplomati ni polcija ne mogu proci
mora bošnjo četalje kopirat, neće nešto dobro usvojit, ne boj se.
podržavam proteste kao iskaz neke vrste borbe, ali smatram da blokiranje drugih gradjana nije rješenje... Cijene goriva se razlikuju od mjesta do mjesta i pojedine pumpe(vrlo rijetke) imaju i 20 feninga niže(slike na profilu).Vjerujem da i oni imaju dobit pa sad računajte kolike su marže...Napravi sam FB profil "cijena goriva" podjelite slike najnižih cijena goriva u svom gradu preko tog profila(šalji u inbox ili lijepi na zid)... Možemo zajedno potaknut bolju konkurenciju.
Stvarno pismen savjet. E sad mi nije jasno ko ti je dao ovoliko dislajkova. Mislim zna se al et, tako se kaze.
jacha auta ima iran :)
Na cijene goriva najvise uticu fiktivne kalkulacije transporta.Rijesenje svih problema je uredna ZELJEZNICA, jedna lokomotiva vuce 30 cisterni i imas kontrolu ulaza, a mafija sa 30 kamiona, vozi 30 cisterni, 30 dnevnica, 30 dodatnih nameta, a 80% je na crno kroz mito i nema kontrole. I sve ostale potrepstine idu na isti nacin.....zato mafija i sputava razvoj zeljeznickog transporta sirovina i razvoj zeljenice uopste.
@lilimarlen...a zeljeznicki saobracaj je kicma svake ekonomski jake zemlje, sve ostalo je fiktivno i beskrajna mogucnost manipulacije u zaostalim zemljama, nabavne + brdo fiktivne kalkulacije, more potkupljenji je nema laksega monitoringa kontrole kif/kuf je friziran ....ZELJEZNICKI transport bi to ubio...I da se neko zalozi za to sve politicke strukture bi bile protiv....sa nekim bezveznim obrazlozenjem. Prvo sda, pa hdz, pa sbb, pa i sdp i svi.....dosta pametnom.
@Harry Callahan pa tu lezi zmijina glava. Nama sve od hrane pa nadalje sve ide kroz te fiktivne kalkulacije i maze..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Građani blokirali druge građane, a političari se smiju.