Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali ste je jučer zatvoriti, za svaki slučaj..
nek su oni oteli od Zenice i to malo crkavice para sto su dobijali kada igra reprezentacij
slika 14, Bob Rock
nesposobna policija, mogli ste zatvoriti i tranzit, yebiha prolazi pored stadiona, a što 100.000 građana trpi to ništa.
zbog totalnog prometnog kolapsa, pokakim vam se u utakmicu
GRAS jedva docekao da ne radi...
ovi nisu dobre glave....krkljanac
Sabah je, Sabah je. Bježi Mile preko Drine, eto ide Alija, reci kevi i ćaletu da je kriva srbija, kevo moja, kevo moja, kevo mooooja.
Srbi van Islamske Reprezentacije i Države!
Totalno idiotski potez! Ko da su predsjednici države ti fudbaleri, pa ih tzv. policija treba čuvat, koje sranje ! Ljudima samo stvaraju nervozu i nabijaju pritisak! kad budete imali tri ili više saobraćajnica kroz grad, onda maltretirajte narod koji ide s posla i kome se produžava put do kuće za najmanje sat vremena!
Ne bih bio u kozi onom ko mora sad tramvajem kuci