Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispraviti nepravdu u Zakonu i navesti da za oduzeti život slijedi doživotna zatvorska kazna, bez dozvole za pomilovanje.
Kakva lakrdija, čuj 12 godina za ubistvo i to hladnim oružijem. Kako će ubica odslužiti samo 2/3 kazne tj. 8 godina, a tu mu je uračunato i vrijeme koje je do sada proveo u pritvoru, eto njega za 6-7 godina. Do tada će redovno biti na dopustima, cijepa drva i slične gluposti. Hrana i grijanje obezbjeđeni. Još ako bude radio u kakvoj radionici da ubije vrijeme, još će i zaradit koju marku. To ti je Apsurdistan. Hebeš i bošnjake i hrvate i srbe. Ubice su među nama.
Sudija ocito voli pjesmu Zenica Blues (12 godina strogog zatvora)
koji ste vi babuni u komentarima.sud radi prema vazecim zakonima koji su postavljeni od strane glupi oliticara,tako da svi vi koji govorite da je malo,12 godina vrijedi ljudski zivot.....idite politicarima se zalite jer oni izglasavaju takve zakone a ne sud!!!
12 godina vriejdi ljudski zivot.... sramno...
Nece ni 12, vec dvije trecine od 12, tj. 8