Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za odsutnost oduzimati dnevnice.
Tehnicki vam se i familije spomenem....bagro lopovska
Ali zato nece biti tehnickih problema kada bude trebalo plate pustit
Gasi svjetla, skupi kablove i potjeraj sve napolje.....
Zbog nepostojanja vecine i vlasti na nivou Federacije... Nazovite stvari pravim imenom i prepustite vlast sposobnijim od sebe!
Paul Gilbert - Technical Difficulties :D https://www.youtube.com/watch?v=rn-wj4pRpIE
Sve stoji u ovoj drzavi od kada su u koaliciji oni sto su bili i neposredno prije rata u istoj.
Da se predstavim : Tata mi kupio 3 step skriptu i rekao da moram biti u top komentaru svaki put. Tako ja lajkam sam sebi a ovi iz klix redakcije su smotani i to ne znaju riješiti. Ja sam iz SDP-a i dobijem ponekad sendvič za ovo što radim. Samo pljujem po SDA, dobro je...ima nekad i krmetine u sendviču Hvala ti tata, sad imam život na klixu.