Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoš da prođem krozate😂
cojk uso u autobus
Razumijem da autobus ima prednost u saobraćaju. Toga smo svi svjesni, ali da imaju baš toliku hrabrost i smjelost da se uključuje u saobraćaj, a prije toga se nije uvjerio u sigurnost.. to ne razumijem.. I sama sam svjedok upaljenog desnog pokazivača, i u sekundii se pali lijevi i odmah se "ubacuje".. Izvinite ali nekad ste baš vi krivi zbog ovakvih nesreća..
Sarajlije glupi i loši vozači
@katonix12 jaoo 😍 eto nek ti znaš kakvi smo mi vozači..
Ovi Centrotansovi autobusi su u pocetku bili jako uljudni i to je popustilo. Ponasaju se ko Grasova bagra...a dostavna vozila su uvjek brezobrazna...gradjani ispastaju.
@MaslinovaGrana autobusi imaju prednost
zar autobus moze biti uljudan. hahahahahahah
Cuj mali udes totalna steta 😂
Sarajevo pati od loše pozicije grada, gužvi, redukcija vode, zimskog smoga, i kad istakneš te činjenice, javi se neki Sarajlica i kaže na ove argumente "ta se ti javljaš, ti se nisi vozio tramvajem". ?!?!?! Ojojojojojoj, jao meni, jao meni.
Sramotno da se ljudi isprdavaju sa reklamom sa auta. Umjesto da se zabrinu sta je sa covjekom, jel povrijedjen ili nesto..
hahah jbm ti metrepolu sudare se dva auta kolaps u cijelom gradu nastane od ilidze do carsije
k....a od grada. grad osudjen na vjecne kolapse, redukcije i smogove
Sta bi ti dao da se bar tramvajem provozas cim ovako pises, al' puste zelje... nastavi gledati online Sarajevo kako si i navikao...
Ma ja, kaze sta ja imam stajati u koloni ko svi, ima zuta traka prazna, nema veze sto je debela puna zuta linija...al nadje se autobus u mrtvom uglu...
gledaj ti kolone po sinama ????
Jedna ulica kroz grad sta je cudo, selo!!!