Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juče ste pisali da je sve prohodno u Bihaću nije pao novi snijeg a danas neprohodno ???
Zgrozen sam sa komentarima. RamsayBoIton idiot si samo takav! Podrska Krajiskoj braci ma gdje bili! Ne dajte da vas ove iskompleksirane drkadzije nanerviraju!
U Bužimu zbog škole odgođen snijeg..
Ima li kakvo odrađivanje kazni uz društveno-korisni rad?
Snijeg pade na behar na voce!
Hahahahaaha nema nastave do četvrrrrrrtkaa Ja nesposobnih ljudi braćo
Lance na gume narode
Umjesto da uzmu lopate u ruke i roku od sat vremena sve račiste do i oko škola oni pozivaju institucije ,,,,važno je da plata ide sve će da se naradi jedne subota s pola sata nastave hehe
@VasilijeKachavenda ja idem u vrtić ...mali sam za lopate.
Da hoce pasti malo i u Sarajevu, bolje sada nego u martu i aprilu
Nema poganijeg naglaska od zenickog i krajiskog, ja bih tim ljudima zabranio da koriste jezik, samo glasovni i cao
@RayDonovanl Mudro zboriš zimslo ti ga kevi za hou. hahahahahahahahahahahahahahhaha
@hardrocker ovaj RamsayBoIton/RayDonovani/BesposIicarKojiRadi sam sebi napravio 5 profila pa se sam sebi divi i raspravlja sam sa sobom :-) kretencina :-)
Bas lijepa zimska idila u Biihhhaaaacuuu
@VasilijeKachavenda Ljudino književni naglasak je istočno-hercegovački.
@VasilijeKachavenda HA..HA..HA..bihac i knjizevni jezik??!!!! a, o naglasku da i ne govorim..pravi seljacki.. sorry na izrazu, nije knjezevni..