Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se sjecate kad je HAG oslobodio hrvatske gradjane Gotovinu i Markaca ? Licemjerno tad ste slavili Hag i oslobadjajucu presudu. Danas trazite krivca u Hagu i nekim drugima a kaznjeni su ustvari bosanski Hrvati posluzeni kao zrtvena jagnjad Tudjmana, a pravi krivac je zla politika Tudjmana koja je jos duboko ukorijenjenja u vasem drustvu. Krenite naprijed ka putu dobra..iskopaj te se iz tog Tudjmanovskog nacionalistickog blata u koje vas je povaljo 90tih godina.
Uvijek su takvi bili, fasisti su to koji se nikad promjeniti nece. Licemjerni su u svakom slucaju.
@amy88 Bolan jos se nisu rijesili tekovina NDH a kamo li Tudjmana... Daleko je to...
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
jake mi istrage....sad će i božić, praznici..... veo zaborava će se nadviti nad ovim slučajem...
ljudi,pa je li moguće da srbija ima tako jak lobi da je uspjela isposlovati da je agresor i da je u UZP-u,nemoguće
da nije agresor i da nije u UZP-u
@maljson. Kako god,Muslimani za 20 godina duplo bit će ih i to znaju ti koje pominjeś.
nikad se neci naci krivac i razlog. tipicna igra i filmovi fashisticke EU i ideje o ugnjetavanju islama i zemljama u kojima zive muslimani u kojima se svi ratovi vode na svijetu. ja nisam musliman ali ove stvari su previse ocite.
Istina je izasla na vidjelo buducim generacijama .. Dovoljno da se zna koja su stoka ... Nikad zaboraviti nikada oprostiti ... Bojkot svega sto dolazi iz zmijskog gnijezda ☝️
Svakako da se i treba pokrenuti to pitanje jer iz njega proizlazi jos hiljadu drugih.Strasno
pa definitivno nesto ne stima....krajnje je vrijeme da to malo proispitate !
Provjerite rektume zaposlenika, i kod kog nađete putovnicu, znajte kriv je.