Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA URADISE DIVLJACI IZ JP CESTA I VLADE FBIH TO JE NEVJEROVATNO.
@MAKS3 Ne postoje srpska sela u Bosni i Hercegovini. Sva sela su od svih naroda Bosne i Hercegovine.
@BilinoPolje trebaju Ceste FBiH nabaciti koji milion svome ljubimcu Heringu
Nije toliko zbog radova koliko zbog polupismenih kadrova i stranackih uhljeba u cestama FBIH. Samo da se obezbjedila iole normalna i odgovarajuca alternativa sa koje bi se izdvajao i prikljucak za Vranduk bilo bi drugacije. Ovako nakon visesatnog cekanjai sa jedne i sa druge strane nije vise nikom ni do cega.
sad ce ovi sa klixa kao i za jucer sa 2 top komentara sutra od plus salda oduzeti 350 lajkova jer valjda pojedini nisu ucili sabiranje u skoli.
Ionako kad se dodje na tvrdjavu, bude zakljucana tijekom radnog vremena 🤷🏻‍♀️
I mi hoćemo u eu! A nismo u stanju da napravimo 300 m tunela u kratkom vremenu!! Spavaj i dalje bosno i. Ti i tvoja stoka od političara a vi narodi biraj te i dalje iste! Ne mili mi se više ni da čitam šta se dešava u domovini jer me je otjerala!!!
Ma i ne treba imati turista.. Pogledajte kakve su samo te tvrđave, poluruševine, zapuštene. Kad pogledate u drugim državama, na tvrđavama su lijepi restorani, uređeno, park, malo šetnica, ovo ono. Iskorišteno maksimalno. Ali ne nebi kod nas netko napravi restoran gore, pa nemože se sa novim autom doći do predvrata, kako bi se guzonje prošetale. Samo kraj magistrale, maks 2 m, i da su auta pola na cesti parkirana
Opet na izbore i zaboravite sve ovo što se dešava oko vas od tunela pa do mini hidrolektrane.... opet če te vi po svom.
Bilo kakva ostecenja na tvrdavi debelo naplatiti i kazniti !!!!
Zaobilaznica gotova za izbore 20, ali do Vranduka. Znači svjesno karanje putnika i privrednika. Stoooooko jopet SDS,HDZ I SDA. Prosum lepo, SNSD
Vicevi o bosancima nisu dzaba nastali. :)
Dobro kaže čovjek. Kazniti odgovorne!
Bitno je da Hering zaradi, Cestama FBiH nista drugo nije bitno. Ko šiša gubitke bh privrede, gubitak Vranduka itd
Ljudi u redu troše 8,000KM goriva na sat vremena po ovim vrućinama. Ja mislim da toliko ne vrijedi ni investicija ove rekonstrukcije (8,000KM puta radnih sati= ?). Toliko o dobrobiti i šteti. Dajte nam to žrtveno jagnje iz cesta FBiH. Smijete li dati nekome otkaz, pa da i mi vidimo da javno zagovaranje ima nekog efekta.
@Mirsoamerikanac trebaju Ceste FBiH nabaciti koji milion svome ljubimcu Heringu
@MAKS3 Mitomanija kao i uvijek: Krajem mjeseca juna 1992. godine, u akciji razoružavanja civila zaseoka Gojakovac, koja je započela u jutarnjim satima, a da je prethodno zaseok stavljen u okruženje od strane Teritorijalne odbrane i policije Nemila, kod vikendice Savić Tomislava, prilikom pokušaja da napuste selo S. N., S. J. i S. P., zaustavljeni od strane naoružanih i uniformisanih lica, kada Kovačević Safet traži da priznaju gdje je oružje i S. N.
@MAKS3 posampi ti se u stau na po carine seljacicu jedan iz cajdrasa!!! ti ces meni reci jesam li iz zenice ili nisam mamu ti poganu lazljivu
u Jelinoj je bila do 1956 općinska granica između Zenice i Nemila i Vranduk je pripadao općini Nemila. Sada taj sjeverni dio od Jeline do Željeznog ima oko 20k stanovnika, više od pola općina u BIH.
@as123987 kakve veze ima li tvrdjava veze sa islamom ili ne ustaso...tvrdjava je dokaze Bosne!!!
nije mi jasno šta se Zeničani bune..nema seljaka iz Nemile, Topčića, Orahovice, Bistrička...ja bi zid napravio u Jelinoj da se mene pita