Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema kraju teroru vjecitog direktora Cesta FBiH HDZ uhljeba Ljube Pravdica,i to nakon onakvig terora na Vranduku.Ko mu je ovo omogucio,pa naravno zelena SDA braca i vjeciti saveznici.Sad ce Fadil izaci i laprdati o ekonomiji i da ce ovo proci,ako ima covjek vremena od silnih optuznica i boravaka po sudovima.
Danas sam dva puta prosao kroz ovaj tunel i mogu samo da kazem da niti ima semafora, niti masinerije, a bome niti ljudstva na ‘gradilistu’. Jedino sto postoje su tri prazna kontenjera i to je to. Zalosno je da ce se renoviranje ovog tunela vrsiti tri godine, a gradiliste zjapi prazno. Da se ne ogrijesim i slucajno kazem da se radi u tri smjene.
Rijesimo se Doljana i Svitave, dodje nam Crnaja, e crna Bosno
E to je nesposobni adnan terzić radončićev lopov, to je njegov uradak! Nema gorih od sbb-ovih kadrova, smetljarska stranka sa smetljarskim kadrovima!
@DonKihno U pravu si za SBB i Scepu, ali Terzic je direktor Autocesta, ali Crnaja je nadleznost Cesta FBiH. Prava adresa je Ljubo Pravdic.
Jel onaj glavonja rekao da ce cekanje biti 15 minuta. Sada privrednici a i gradjani imaju podlogu da ga tuze. Tipixno obmanjivanje gradjana.
Eto ga, počelo je, hebao im pas mater džukačku !!!
Treba na vrijeme krenuti na more, stignes do juna
Do vidjenja Mostar,za naredne 2 godine.
ništa ne brinite građanin komšić će to da riješi u trenu građani će lako kroz crnaju samo ovi bošnjaci srbi hrvati romi e oni će da čekaju zeleno hahaha
preko Foče u Mostar.... ljepota...
Sa 8 minuta na 2 sata zanimljivo
Sta hocete na Sueckom kanalu se ceka po par dana. I?
crna-ja il plava-ja, dodje ti ga isti ku*ac ! nasa posla, ZNAM JA NAS, HEBO TI NAS
Ne odgovara kad se ne radi, ne odgovara kad se radi. Pa ko bi vam ugodio
Dva sata brzo prođu. Bosna je ovo. Đe ćete ? Kinezi bi ti spi£kali do marta !!! ..beš restauraciju tunela 😂😂😂
Pa tako sam i najavio prije 10 dana ništa novo
to je tek početak ☹️☹️ jad i čemer od firme i organizacije ☹️