Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Uzrok puknuća nije poznat"? A da uzrok možda nije starost preko 40 godina? Neodržavanje? Nije dažba izreka "Kakv si, i šinu bi pokvario." Eto, ovi su i to uspjeli.
tako to izgleda kad vam 25 godina gradom vlada pogana, kriminogena, balijska SDA
@TesIaMiIankovicPup1n tako je jarane jedino Srbi govore istinu! Jedino, nisu sve protjerali, neke su bacili i lavovima... Ima li išta 'bolje' nego kad vi počnete o 'istini' pričati...
Prodati sve to i modernizovati!
Kakva jeza od grada...
Eno uposljavaju nove revizore, veli Baketov Faktor!!
Volim što odmah u naslovu napišu da tramvaji u Sarajevu ne rade, inače bi čovjek mogao pomisliti da ne rade u Varešu, Kreševu ili Palama.
Cernobil je mila majka za ovu divljinu
Sad ce doci Forto sa autogenim da to popravi
@Lederjacke Baš si dosadan sa svojim primitivnim upadicama. Ptice znaju da Srbi nisu protjerani, nego su otišli, izdali svoje komšije! Da sam pripadnik tog naroda, nikada ne bih spominjao tu temu. Od sramote!
@petarpetrovic Muslimani su izdali svoje komsije i Jugoslaviju, prigrlili islamizam i napravili sranje.
PRIMJER NASEG PRIMITIVIZMA I IMPROVIZACIJE PO SISTEMU DRZI VODU DOK MAJSTORI ODU. NI STRUKE NI PAMETI NI ZNANJA!!??
A malo nam i Tamic zadimio, malo.
Bio je rat :-)
Sad ce narudzba novih sina iz Turske ili Kine, jer se moze vise hajrovat nego da se prave u Zenici
“Puknuca sine” wtf 🤣🤣🤣
Popucalo vam sve dabogda
Sta je evaluacija?
Ocjena
Ocjena trenutnog stanja*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)